arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Attractie Gepubliceerd op 4 juni 2021

Goed nieuws, vanaf zaterdag as alle attracties weer open

Vanaf zaterdag 5 juni geniet je weer voor de volle 100% van al het moois dat Madurodam te bieden heeft. Naast de prachtige gebouwen en interactieve spellen in het park, kun je de binnenattracties gelukkig weer bezoeken. Ook is ons restaurant weer geopend. Heerlijk, een hapje en een drankje op het terras terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Attracties weer open

Vanaf 5 juni zijn alle binnenattracties weer geopend.

Madurodam telt maar liefst 6 attracties, waaronder spectaculaire attractie The Flying Dutchman.

 1. Stap aan boord van de nieuwste attractie The Flying Dutchman, en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan tijd en ruimte.
 2. Ontdek het bijzondere ontstaansverhaal van familiepark Madurodam in het George Maduro Theater.
 3. Herbeleef hoe het Nederlandse mannen elftal Europees Voetbalkampioen werd in 1988 in de show Zo Groot is Oranje. Even de feitjes opfrissen voor het EK 2021 dat binnenkort begint!
 4. In het Hof van Nederland, beleef je het bijzonder moment waarop Willem van Oranje heldhaftig de basis legt voor de huidige democratie.
 5. Valt Nieuw Amsterdam (het huidige New York) in Engelse handen? Vaar mee op het schip de Vergulde Bever en bedien de kanonnen.
 6. In attractie de Waterwolf draai je aan de radars en pompje je het immense Haarlemmermeer leeg. Door 800 miljard liter weg te pompen ontstaat de Haarlemmermeerpolder met luchthaven Schiphol en de prachtige bollenstreek.

Kom langs, ontdek ze allemaal en laat je verrassen!

 • Flying Dutchman Madurodam
 • Herfstvakantie in Madurodam
 • Waterwolf
 • Flying Dutchman Madurodam
 • Herfstvakantie in Madurodam
 • Waterwolf
Dit moet je echt meemaken!

Restaurant & terras

Het Panorama Café is geopend voor Take Away. Je vindt er luxe belegde broodjes, warme en koude snacks, soepjes, salades en warme en koude dranken. Voor ieder wat wils. Zoek daarna een onbezorgd plekje buiten in de zon op ons terras. Eet smakelijk!