arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Madurodam veilig bezoeken

In Madurodam geniet jij van het mooiste en beste van Nederland! Wij doen er alles aan om je bezoek op een veilige manier te laten verlopen. Madurodam volgt de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Daarnaast volgen wij ook de maatregelen uit het branche protocol van De Club van Elf en de NVD: ‘Veilig Samen Uit’.

Aangepaste maatregelen per 25 februari

In lijn met beleid vanuit de Rijksoverheid is het vanaf 25 februari 2021 niet langer noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs of testbewijs (testen voor toegang) te hebben om het park te kunnen bezoeken. Het dragen van een mondkapje in de binnenruimtes is ook niet langer verplicht.

De meest gestelde vragen over COVID-19

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig om Madurodam te kunnen bezoeken?

Nee, je kunt Madurodam gewoon weer bezoeken zonder dat je een geldig coronatoegangsbewijs of testbewijs (testen voor toegang) hoeft te laten zien. 

Moet ik een mondkapje dragen tijdens mijn bezoek aan Madurodam?

Nee, het is niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in de binnenruimtes van Madurodam.

Belangrijkste maatregelen veilig samen uit

Ga naar huis als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38°C).
Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos
Volg onze eventuele instructies op