arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Winterwebsite Winterweken header lichtjes-min

Contact

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? We horen het graag! Misschien kunnen we je vraag direct hieronder al beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig om Madurodam te kunnen bezoeken?

Nee, je hebt geen coronatoegangsbewijs nodig om Madurodam te bezoeken. Het gehele park inclusief de indoor attracties en de toiletten zijn zonder coronatoegangsbewijs te bezoeken. Om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de horecagelegenheden werken wij op alle locaties met 'afhaal-principe'.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig bij de horeca van Madurodam?

​​​​​​Vanaf zaterdag 6 november heb je een coronatoegangsbewijs nodig voor alle zitplaatsen in de horeca, zowel binnen als buiten. Om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de horecagelegenheden werken wij op alle locaties met het 'afhaal-principe'. Zonder coronatoegangsbewijs kun je dus wel bestellen, maar geen gebruik maken van de zitplaatsen. Deze maatregelen zijn verplicht in navolging van de RIVM-maatregelen. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

Moet ik een mondkapje dragen tijdens mijn bezoek aan Madurodam?

Vanaf zaterdag 6 november zijn mondkapjes verplicht voor alle binnenruimtes van Madurodam. Dit geldt voor de entree, toiletten, binnen attracties, shop en het afhaalgedeelte van de horeca. Wanneer je plaatsneemt in de restaurants mag het mondkapje af.

Wat kost parkeren bij Madurodam?

Parkeren op het parkeerterrein van Madurodam kost € 10. Je kunt parkeren tijdens openingstijden.

Neem contact op

Is je vraag nog niet beantwoord? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd