arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Contact

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? We horen het graag! Misschien kunnen we je vraag direct hieronder al beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Is mijn Museumkaart geldig bij Madurodam?

Nee, een Museumjaarkaart is niet geldig bij Madurodam.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar Madurodam?

Huisdieren zijn niet toegestaan in Madurodam. Eigenaren van honden kunnen hun hond gratis achterlaten bij de kennel. Dit zijn hokken van 1x1x1 meter. We hebben een beperkt aantal plaatsen. Daarom is het handig om vooraf te reserveren via de receptie (+31704162400).

Krijg ik mijn geld terug als ik mijn ticket niet heb gebruikt?

Je krijgt binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen het aankoopbedrag retour als je het ticket niet gebruikt hebt. Het gaat hier om tickets die via deze website zijn aangeschaft. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment dat je bestelling in goede orde is afgerond. Buiten deze 14 dagen is het niet mogelijk om het aankoopbedrag terug te krijgen. Je ticket blijft wel geldig gedurende het hele jaar waarin het gekocht is.

Stuur een e-mail met je verzoek naar support@globalticket.nl als je de bestelling wilt annuleren.

NB. Als je een ticket via een ander verkoopkanaal hebt aangeschaft dan onze eigen kassa of website dan moet je het verzoek tot terugbetaling aan die partij richten.

Wat kost parkeren bij Madurodam?

Parkeren op het parkeerterrein van Madurodam kost € 8,50. Je krijgt geen korting op vertoon van een invalidekaart. Je kunt parkeren tijdens openingstijden.

Neem contact op

Is je vraag nog niet beantwoord? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Koop nu je tickets online met korting!