arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Faciliteiten

Madurodam is alle dagen van het jaar geopend. We doen er alles aan om je bezoek zo leuk én makkelijk mogelijk te maken. Op deze pagina vind je de faciliteiten in het park.

Toegankelijk voor mensen met beperking

Madurodam is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hele park is vanaf de bovenring via een licht hellend pad te bereiken. De restaurants zijn toegankelijk voor rolstoelen en er zijn invalidentoiletten. Op het parkeerterrein zijn speciale parkeerplaatsen voor mensen met een beperking.

Mensen met een beperking betalen de normale entreeprijs. Als de persoon afhankelijk is van een begeleider krijgt de begeleider gratis toegang. Overige gezins- of groepsleden betalen de normale entreeprijs.

Gratis WiFi

In het park en in onze restaurants kun je ons gratis WiFi-netwerk gebruiken. Hoe het werkt? Heel simpel! Selecteer het ‘madurodam_free’ netwerk.

Buggy’s

Wil je een wandelwagen meenemen naar Madurodam? Geen probleem! Je kunt ook een kinderkarretje huren. Hiervoor betaal je € 2 borg. Reserveren is niet mogelijk.

Hulphonden

Hulp- en geleidehonden zijn welkom in Madurodam. Een hulp- of geleidehond moet herkenbaar zijn door een hesje en een legitimatie hebben.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in Madurodam. Eigenaren van honden kunnen hun hond gratis achterlaten bij de kennel. Dit zijn hokken van 1x1x1 meter. We hebben een beperkt aantal plaatsen. Daarom is het handig om vooraf te reserveren via de receptie (+31 70 41 62 400).

Rolstoelen

Ben je slecht ter been? Maak dan gerust gebruik van onze rolstoelen. Omdat we een beperkt aantal hebben, is het handig om vooraf te reserveren via de receptie (+31 70 41 62 400).

Kluisjes

Wil je waardevolle spullen opbergen? Gebruik dan gratis onze kluisjes. Er is een beperkt aantal kluisjes beschikbaar.

2 euro korting
Koop je tickets online met € 2 korting!