arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Gezin-bij-blusboot.jpg

Faciliteiten

Madurodam is alle dagen van het jaar geopend. We doen er alles aan om je bezoek zo leuk én makkelijk mogelijk te maken. Op deze pagina vind je de faciliteiten in het park.

Gratis WiFi

In het park en in onze restaurants kun je ons gratis WiFi-netwerk gebruiken. Hoe het werkt? Heel simpel! Selecteer het ‘madurodam_free’ netwerk.

Huisdieren

Honden of andere huisdieren zijn niet toegestaan in Madurodam (met uitzondering van hulp- en geleidehonden).

Kan de hond niet thuisblijven? Wij hebben een beperkt aantal kennels (hok van 1x1x1 meter) beschikbaar. In verband met de beperkte beschikbaarheid adviseren wij om deze vooraf te reserveren via de receptie (tel +31 70 41 62 400 of info@madurodam.nl). Hou er rekening mee dat wij de hond niet kunnen uitlaten of voeren en vragen je om zelf wat te eten, een dekentje of een speeltje mee te nemen.

Kluisjes

Wil je waardevolle spullen opbergen? Gebruik dan gratis onze kluisjes. Er is een beperkt aantal kluisjes beschikbaar.

Laadpalen

We hebben een eigen parkeerplaats! Je kunt hier niet reserveren, gelukkig is er (bijna) altijd genoeg plek. Volg bij aankomst de borden, parkeer de auto en betaal je parkeerticket bij een van de betaalautomaten op de parking (11 euro per dag). Tevens vind je hier 8 elektrische laadpalen.