arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Reserveer je dagje Madurodam

Leuk dat je naar Madurodam wilt komen! Kies hieronder het juiste ticket en reserveer voor jouw ideale dag en tijdstip. Tot snel!

Kies het juiste ticket voor jou:

1. Ik wil nog tickets kopen

Weet je wanneer je wilt komen en wil je een goede deal? Koop dan een dagticket met datum. De prijs voor dit ticket varieert tussen €16,50 en €21,50. Je kan dit ticket niet omboeken naar een ander moment maar je betaalt wel minder.

Of kies voor een flexticket zonder datum en reserveer je dag en tijd van bezoek wanneer het jou uitkomt. Dit ticket kost €21,50. Het voordeel is dat dit ticket altijd om te boeken is t/m 3 januari 2021.

2. Ik heb al een entreeticket voorzien van een barcode en wil reserveren

Heb je reeds een digitaal ticket, eerder gekocht via onze site of ontvangen van één van onze partners,zoals ANWB, Jumbo, Air Miles of een Loterij? Klik dan hier om met je barcode een datum & aankomsttijd te reserveren. Je ontvangt van ons een nieuw ticket. Je originele ticket komt hiermee te vervallen.

Heb je een kortingscode van het Jeugd Vakantie Paspoort of de Vakantiepas? Kies dan ook voor deze optie 2 en vul in de volgende stap je code in.

Als je al een oud Madurodam ticket met barcode hebt, volg dan de instructie uit optie 3 hieronder.

3. Ik heb een kortingscode, bon, pas of entreeticket zonder barcode en wil reserveren

Ben je in het bezit van een kortingscode-, bon of pas, zoals een Rotterdampas, Ooievaarspas, Stadspas Amsterdam, Dordtpas, of BGL VIP-kaart?  Of heb je een fysiek ticket zonder barcode? Klik dan hier om te reserveren voor een dag en tijd van aankomst. De reservering is alleen geldig i.c.m. een geldig entreebewijs of kortingspas of voucher.
Bij de kassa lever je je ticket en/of kortingsbon in of laat je je pas verzilveren en betaal je het resterende entreegeld indien nodig.

4. Ik heb een abonnement

Ben je abonnementhouder van Madurodam? Klik dan hier om een datum & aankomsttijd te reserveren. Bij de kassa wordt je abonnementspas gescand. Vergeet 'em dus niet mee te nemen.

Veilig & leuk dagje uit
Een bezoek aan Madurodam is anders dan voorheen. We hebben samen met andere dagattracties het protocol ‘Veilig Samen Uit’ opgesteld. Dit protocol biedt ons en andere park garanties voor een veilig bezoek. Zo geniet jij van een onbezorgde dag!

Veelgestelde vragen over je bezoek aan Madurodam

Ik heb al een geldig toegangskaartje (bijv. een kaartje via een partner zoals ANWB, Goede Doelenloterij of AD) e/o ik heb een kortingsbon of (stads)pas. Moet ik dan ook reserveren?

Ja, ook als je al een geldig toegangskaartje, kortingsbon of (stads)pas hebt, moet je een datum en aankomsttijdstip reserveren. Deze reservering maak je via onze website.

 

Ik heb een kortingsbon, hoe verkrijg ik de korting als je alleen online tickets kunt kopen?

Reserveer een tijdslot voor een ticket met een kortingsbon hier. Je hebt dan je tijdslot gereserveerd. Het ticket koop je aan de kassa met de geldige kortingsbon. Let op: zonder kortingsbon krijg je geen korting. Mocht je de kortingsbon dus niet meenemen dan betaal je de volledige prijs aan de kassa. Neem dus altijd je kortingsbon/pas én je reservering van het tijdslot mee.

Is het veilig om Madurodam te bezoeken? 

Ja, je kunt Madurodam straks veilig bezoeken. Wel proberen we om drukte in het park zoveel mogelijk te beperken. Het kabinet heeft voor iedereen in Nederland namelijk de instructie meegegeven om drukte te vermijden. Dus daar zorgen we bij Madurodam ook voor. Samen met onze branchevereniging Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen hebben we een protocol opgesteld, zodat we al onze bezoekers op een veilige manier een dagje uit kunnen bieden. We hopen je dus vanaf 18 mei weer te mogen verwelkomen op Madurodam!

Welke maatregelen nemen jullie op Madurodam?

Ons protocol ‘Samen Veilig Uit’ geeft drie garanties: we zorgen voor anderhalve meter afstand tussen huishoudens, voor voldoende en heldere informatie én extra hygiënemaatregelen, zowel binnen als buiten. Een van de maatregelen is dat je tickets alleen nog maar online kunt kopen en moet je een aankomsttijdstip reserveren. Zo voorkomen we drukte bij de entree en in het park.

Ook hebben we speciale markeringen aangebracht in alle binnen- en buitenruimtes, in de vorm van oranje en magenta gekleurde harten. Zo weet je precies hoeveel afstand je moet houden van andere bezoekers. Daarnaast hebben we door het hele park extra hygiënemaatregelen getroffen, bijvoorbeeld in de vorm van centrale desinfectiepunten. Wil je meer weten over de drie garanties in ons protocol? Kijk dan op de website van de Club van Elf

Zijn alle attracties open?

Ja, Madurodam is volledig operationeel. Onze attracties zijn dus ook open. Wel is het zo dat er ook voor de attracties met een maximumaantal bezoekers gewerkt wordt zodat we voor iedereen een veilig bezoek kunnen garanderen. Het kan dus mogelijk zijn dat de wachtrijen iets langer zijn. *Alleen de 3D scanner in Zo Groot is Oranje is open van:

Vanaf zaterdag 20 juni tot en met 10 juli:

  • In het weekend open van 11.00 – 14.00 uur.
  • Maandag tot en met vrijdag gesloten.

Vanaf 11 juli tot en met 30 augustus:

  • Dagelijks geopend van 11.00 – 14.00 uur
Vragen? Neem contact op met onze klantenservice