arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Reserveer je dagje Madurodam

Koop je tickets en reserveer een dag en tijdslot
Leuk dat je naar Madurodam wilt komen! Kies hieronder het juiste ticket en reserveer voor jouw ideale dag en tijd. Je kunt momenteel tot maximaal 2 weken vooruit een tijdslot reserveren. Tot snel!

Tips voor reserveren

Reserveer altijd een dag en tijdslot
Nog geen ticket? Kies dan voor het kopen van een nieuw online ticket
Al een ticket of kortingscode of pas? Kies dan voor partnertickets en kortingsacties
Kom op tijd
En heb heel veel plezier!

Hoe zorgen we voor jou voor een veilig en leuk dagje uit

Een bezoek  aan Madurodam is anders dan voorheen. We hebben samen met  andere dagattracties het protocol ‘Veilig Samen Uit’ opgesteld. Dit protocol biedt ons en andere park garanties voor een veilig bezoek. Zo kun jij straks genieten van een onbezorgd dagje uit.

Veelgestelde vragen over het reserveren van je bezoek

Ik lees dat dagattracties gaan werken met reserveringen en dagtickets. Gaat Madurodam dit ook doen?

Ja, dat is een van de maatregelen die we nemen om drukte te voorkomen. Dat is namelijk de instructie van het kabinet. Zodra we weer open zijn kun je tickets alleen nog maar online kopen en moet je een aankomsttijdstip reserveren. Je kunt dan dus geen kaartje meer kopen bij de entree.

Ik heb al een geldig toegangskaartje (bijv. een kaartje via een partner zoals ANWB, Goede Doelenloterij of AD). Moet ik dan ook reserveren?

Ja, ook als je al een geldig toegangskaartje hebt, moet je een datum en aankomsttijdstip reserveren. Deze reservering maak je via onze website. Je neemt je geldige ticket én reservering van het tijdslot mee naar Madurodam.

Is het veilig om Madurodam te bezoeken? 

Ja, je kunt Madurodam straks veilig bezoeken. Wel proberen we om drukte in het park zoveel mogelijk te beperken. Het kabinet heeft voor iedereen in Nederland namelijk de instructie meegegeven om drukte te vermijden. Dus daar zorgen we bij Madurodam ook voor. Samen met onze branchevereniging Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen hebben we een protocol opgesteld, zodat we al onze bezoekers op een veilige manier een dagje uit kunnen bieden. We hopen je dus vanaf 18 mei weer te mogen verwelkomen op Madurodam!

Welke maatregelen nemen jullie op Madurodam?

Ons protocol ‘Samen Veilig Uit’ geeft drie garanties: we zorgen voor anderhalve meter afstand tussen huishoudens, voor voldoende en heldere informatie én extra hygiënemaatregelen, zowel binnen als buiten. Een van de maatregelen is dat je tickets alleen nog maar online kunt kopen en moet je een aankomsttijdstip reserveren. Zo voorkomen we drukte bij de entree en in het park.

Ook hebben we speciale markeringen aangebracht in alle binnen- en buitenruimtes, in de vorm van oranje en magenta gekleurde harten. Zo weet je precies hoeveel afstand je moet houden van andere bezoekers. Daarnaast hebben we door het hele park extra hygiënemaatregelen getroffen, bijvoorbeeld in de vorm van centrale desinfectiepunten. Wil je meer weten over de drie garanties in ons protocol? Kijk dan op de website van de Club van Elf

Zijn alle attracties open?

Ja, Madurodam is volledig operationeel. Onze attracties zijn dus ook open. Wel is het zo dat er ook voor de attracties met een maximumaantal bezoekers gewerkt wordt zodat we voor iedereen een veilig bezoek kunnen garanderen. Het kan dus mogelijk zijn dat de wachtrijen iets langer zijn. *Alleen de 3D scanner in Zo Groot is Oranje is niet toegankelijk

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice