arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Hopelijk snel weer open!
In lijn met het landelijke beleid aangaande de coronamaatregelen zijn we helaas tot nader order gesloten. Houd de site en socials in de gaten voor meer informatie.
Vandaag
open vantotuur
Morgen
open vantotuur
Alle openingstijden
Take away Madurodam
Nieuw
Geen zin om te koken? Dan bestel je toch bij ons! Iedere week twee nieuwe topgerechten

Bestel take away

.
Nieuwe attractie!
Levensgrote belevenis voor jong én oud
Vlieg van de ene verbazing in de andere

Dit zeggen onze bezoekers

Wat een geweldige dag voor ons als gezin, de kinderen vonden het erg leuk (4 en 6) en voor ons als ouders ook leuk om eens terug te zijn. Dik 4 uur hebben we ons prima vermaakt. De interactieve attracties zijn ook erg leuk.
Erik Wingens
Afgelopen weekend in Madurodam geweest. Een paar dingen die ik erbij moet vermelden : wij hadden ruim de tijd genomen omdat we ook een reservering bij het omniversum hadden. Hierdoor zijn we in alle "attracties" geweest. Het was echt ongelofelijk leuk leuk.
A. Vergunst
Heel erg informatief. Niet alleen voor kinderen. Ook nog zeer leuke dingen voor kinderen om te doen. Heerlijk dagje uit!
Jan Smulders
Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd