arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars
Helden en hoogtepunten van Nederland
Ontdek waar een klein land groot in is
Vandaag open: tot uur
Morgen open: tot uur
Indoor attractie!
Nieuw Amsterdam
Wie Madurodam bezoekt, wacht een grootse nieuwe belevenis: Nieuw Amsterdam. In de spectaculaire familieattractie ga je terug in de tijd en beleef je Nieuw Amsterdam uit de 17e eeuw. De stad die vandaag de dag New York heet.
Vijfde indoor attractie
Binnenkort in Madurodam: de Waterwolf
Binnenkort opent de Waterwolf, onze vijfde spectaculaire indoor attractie. Maak je op voor een spetterend spektakel en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen met ’s werelds grootste stoommachine. Lukt het jou straks om de Waterwolf te verslaan?
7 oktober
Madurodam Marathon
Op zondag 7 oktober organiseert Madurodam haar eigen stadsmarathon. Een marathon voor en door kinderen, voor iedereen toegankelijk én voor het goede doel; Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind.
Koop nu je tickets online met korting!

Openingstijden

ma 09:00 - 19:00
di 09:00 - 19:00
wo 09:00 - 19:00
do 09:00 - 19:00
vr 09:00 - 19:00
za 09:00 - 19:00
zo 09:00 - 19:00

Bereikbaarheid

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten en vanaf Rotterdam 25 minuten. Trams en bussen stoppen voor het park en parkeren kan om de hoek. Na je bezoek winkelen of door naar het strand? Binnen 5 minuten sta je in de Haagse binnenstad óf met je voeten in het zand van Scheveningen.