arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
web_Madurodam_Maart2022_7407.jpg

Praktische informatie

Ben je op zoek naar onze openingstijden, routebeschrijving, contactgegevens en faciliteiten? Je vindt het op deze pagina. Voor vragen of opmerkingen kun je ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Onderhoud park

Om je dagje uit in Madurodam zo leuk mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat het park er zo mooi mogelijk uitziet. Daar is onderhoud voor nodig door onze vakmensen. Omdat Madurodam 365 dagen per jaar open is, doen we dit zoveel mogelijk tijdens rustige momenten in het jaar. Hieronder vind je een overzicht van de werkzaamheden in het park.

Faciliteiten

Madurodam is alle dagen van het jaar geopend. We doen er alles aan om je bezoek zo leuk én makkelijk mogelijk te maken.
Huisdieren
Huisdieren

Toegankelijkheid

Madurodam wil al haar bezoekers een onvergetelijk en veilig dagje uit bezorgen. We streven er dan ook naar om het park voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken hebben we een aantal voorzieningen. Ontdek alle voorzieningen voor bezoekers met een beperking en plan je bezoek!
Hulphonden
Hulphonden
Rolstoelen
Rolstoelen

Iets verloren?

Ben jij iets verloren in Madurodam? Wij bewaren alles netjes! Zoek jouw verloren voorwerp(en) op via Ilost.

Top 5 veelgestelde vragen

Hier vind je de top 5 veelgestelde vragen aan Madurodam en de bijhorende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan alle veelgestelde vragen en antwoorden of neem contact met ons op.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig om Madurodam te kunnen bezoeken?

Nee, je kunt Madurodam gewoon weer bezoeken zonder dat je een geldig coronatoegangsbewijs of testbewijs (testen voor toegang) hoeft te laten zien. 

Wij adviseren om voorafgaand aan het bezoek nog altijd wel een tijdslot te reserveren.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig bij de horeca van Madurodam?

Nee, dat is niet nodig. Je kunt zonder coronatoegangsbewijs gebruik maken van de horeca.

Moet ik een mondkapje dragen tijdens mijn bezoek aan Madurodam?

Nee, het is niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in de binnenruimtes van Madurodam.

Is het veilig om Madurodam te bezoeken? 

Ja, je kunt Madurodam straks veilig bezoeken. Wel proberen we om drukte in het park zoveel mogelijk te beperken. Het kabinet heeft voor iedereen in Nederland namelijk de instructie meegegeven om drukte te vermijden. Dus daar zorgen we bij Madurodam ook voor.

Samen met onze branchevereniging Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen hebben we een protocol opgesteld, zodat we al onze bezoekers op een veilige manier een dagje uit kunnen bieden.

Moet ik altijd reserveren en hoe doe ik dat?

Ja, wij adviseren om voor je bezoek altijd een dag en tijdstip van aankomst te reserveren. Via de website kun je een reservering maken voor een dag en tijdstip van aankomst. Dat doe je hier.

Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd