arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
FD langslopen gezin_0.jpg

The Flying Dutchman

Levensgrote belevenis voor jong én oud
Stap in één van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. In onze nieuwste attractie The Flying Dutchman ontdek je alles over de pioniers die ons kleine land groot maakten. Welkom aan boord van misschien wel de gaafste vlucht van je leven!
Geschikt voor alle leeftijden
Iedere 6 minuten start een show
In Nederlands en Engels
Indoor ervaring

Een vlucht door tijd en ruimte

Zodra de motoren beginnen te draaien, vlieg je van de ene verbazing in de andere. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit. Dat moet je meemaken!

Een veilige vlucht

Net als in de rest van Madurodam hanteren we ook in The Flying Dutchman verschillende maatregelen voor de veiligheid van onze bezoekers en onze medewerkers. Zo zorgen we voor voldoende afstand in en om het vliegtuig tussen huishoudens.

We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens in het vliegtuig. Voordat je het vliegtuig instapt krijg je een stoelnummer toegewezen. Ook is er tussen elke vlucht voldoende verse luchtcirculatie.

Wil je meer weten over onze maatregelen rondom het Corona-virus? Hier lees je er alles over.

Goed om te weten

  • Kinderen < 120 cm onder begeleiding
  • De lichtflitsen en het geluid kan epilepsie triggeren
  • Je kunt mogelijk duizelig worden
  • Geen eten en drinken toegestaan in het toestel

Unieke Flying Dutchman souvenirs en cadeaus

Kun jij ook niet genoeg krijgen van The Flying Dutchman en wil je nog langer genieten van dit bijzondere vliegtuig? In de Flying Dutchman online shop vind je de leukste souvenirs en cadeaus.

Making of The Flying Dutchman

Wil jij weten hoe de attractie The Flying Dutchman tot stand is gekomen? Bekijk dan alle afleveringen van de Making of, hieronder vind je deel 4. Ook benieuwd naar de andere afleveringen van de Making of, klik dan hier!

The making of deel 4: Vlucht door tijd en ruimte

Ogen en handen tekort

Maar er is nog veel meer te beleven in Madurodam. Ons familiepark is namelijk één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken.

 

Spectaculaire Vlucht