arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Madurodam abonnementen

Krijg je geen genoeg van Madurodam? Dan is een abonnement iets voor jou! Daarmee kun je eindeloos genieten van het park. Een hele dag of voor een paar uurtjes. Extra leuk: met een abonnement krijg je 10% korting in onze restaurants en shop én je krijgt 1 gratis parkeerkaart.

Madurodam abonnement kopen

Je kunt een abonnement voor Madurodam aanschaffen bij de kassa in het park. Dat kan voorafgaand aan je bezoek, maar ook achteraf. Lever dan je ticket in bij de kassa en ontvang direct 20% korting op je abonnement. Als het niet te druk is, wordt je abonnement direct gemaakt en krijg je direct de pas(sen) mee. Als het wel te druk is om een abonnement te maken, ontvang je een voucher, zodat je de pas(jes) op een ander moment kunt ophalen.

Familie - en Vriendenabonnement voor 4 personen voor € 115,00
Regulier abonnement voor 1 persoon voor € 40,00
Onbeperkt toegang tot het park
10% korting* in onze restaurants en shop (*m.u.v. afgeprijsde artikelen/producten)
Introducés meenemen met € 5,00 korting
Eenmalig gratis parkeerkaart bij aanschaf of verlengen abonnement
Voordeelpas waarmee je met korting diverse andere parken kan bezoeken

Voorwaarden

Alle voorwaarden op je gemak even nalezen? Dat kan. Via de link hieronder kan je ze direct bekijken.