arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Madurodam. Muss mann erleben!

Madurodam abonnementen

Krijg je geen genoeg van Madurodam? Dan is een abonnement iets voor jou! Daarmee kun je eindeloos genieten van het park. Een hele dag of voor een paar uurtjes. Extra leuk: met een abonnement krijg je 10% korting in onze restaurants en shop.

Madurodam abonnement kopen

Koop via onze website een abonnement om Madurodam een jaar lang onbeperkt te kunnen bezoeken, dit kan via de knop hierboven. Vul de benodigde gegevens in, upload een foto waarop het gezicht van de abonnementhouder duidelijk zichtbaar is en voltooi de betaling. 

Een abonnement is na aangegeven ingangsdatum één jaar geldig. Normaliter liggen de abonnementspas(sen) na 2 werkdagen klaar bij de kassa. Zit er minder tijd tussen het moment van aanvragen van de abonnementen en de gewenste ingangsdatum? Dan kun je op vertoon van de bevestigingsmail in combinatie met een geldig ID-bewijs het park alsnog betreden. In de meeste gevallen kunnen de abonnementspas(sen) dan tijdens het bezoek worden aangemaakt.

Voor het ophalen van de abonnementspas(sen) is te allen tijde een geldig identiteitsbewijs benodigd. Een abonnement is strikt persoonlijk en kan niet worden overgedragen of uitgeleend.

Familie - en Vriendenabonnement voor 4 personen voor € 140,00
Regulier abonnement voor 1 persoon voor € 50,00
Onbeperkt toegang tot het park
10% korting* in onze restaurants en shop (*m.u.v. afgeprijsde artikelen/producten)
Introducés meenemen met € 5,00 korting
Voordeelpas waarmee je met korting diverse andere parken kan bezoeken

Voorwaarden

Alle voorwaarden op je gemak even nalezen? Dat kan. Via de link hieronder kan je ze direct bekijken.