arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
miniaturen meisje

Schoolreisje naar Madurodam

Madurodam. Moet je meemaken. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Samen met je klasgenootjes een dag vol doen, spelen en plezier maken. Een perfect schoolreisje.

Door het grote aanbod van out- én indoor attracties beleven kinderen van alle leeftijden de dag van hun leven in Madurodam. Het park heeft een overzichtelijke indeling. Hierdoor is het ook voor leraren en begeleiders ontspannend!

Vliegen met de hele klas. Het kan in Madurodam.

Vlieg mee in de nieuwe attractie The Flying Dutchman. Stap aan boord van een echt levensgroot Dakota vliegtuig en maak je stoelriemen vast. Zodra de motoren beginnen te draaien, weet je niet wat je meemaakt. Maak een duikvlucht onder bruggen door, vlieg vlak boven de grachten en rakelings langs grote schepen in de haven. Vlieg dwars door de wolken en duik voor de landing de wereld van de DJ’s in. Wow! Dit wordt de gaafste vlucht van je leven.

Beleef ook spannende avonturen in de andere attracties. In de Waterwolf zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen. Versla die woeste Waterwolf.

En er valt nog veel meer te beleven!

  • Hansje Brinker spel in Madurodam
  • Hansje Brinker spel in Madurodam
Kom met heel je klas naar Madurodam en beleef leuke dingen die met Nederland te maken hebben

Samen ontdekken, beleven en spelen

Madurodam is één en al beleving. Ontdek de interactieve doe-dingen en waterspellen. Stroop snel je mouwen op, want er is werk aan de winkel. In de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen: welke herken jij? Help, er spuit water uit de dijk. Steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: nijntje.

Boek je schoolreisje

Enthousiast geworden? Boek je schoolreisje dan hieronder en we zien jullie snel in Madurodam!
Indien nodig kan de reservering altijd verplaatst worden.

Meer weten?

Lees in onze brochure meer over schoolreisjes in Madurodam.