arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
doe-ding

Madurodam: het leukste schoolreisje

Er is zoveel te doen in Madurodam. Beleef spannende avonturen in de spectaculaire attracties, speel en leer met interactieve doe-dingen en ontdek Nederland in het klein. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens de ontdekkingsreis door ons land. Een perfect schoolreisje!

Door het grote aanbod van attracties, doe-dingen, speeltuinen en miniaturen beleven kinderen van alle leeftijden de dag van hun leven in Madurodam. Pluspunt: het park heeft een overzichtelijke indeling. Hierdoor is het ook voor leraren en begeleiders ontspannend. Bijna vergelijkbaar met een dagje spa, bijna dan. 

Ontdek spectaculaire binnenattracties 

Heb jij al kennisgemaakt met onze nieuwste attractie? Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim en klauter dwars door de schilderijen en doe alles wat je niet laten kunt. Nou ja, bijna alles dan! Ren van de ene verwondering naar de andere. Of kruip door het verborgen klimpad. De Hollandse Meesters is dé plek waar kunst tot leven komt. Stap aan boord van The Flying Dutchman voor de gaafste vlucht van je leven en vlieg door de tijd inclusief piloot. Zet met je klasgenoten het reusachtige gemaal in werking in de Waterwolf en pomp de 800 miljard liter water van het Haarlemmermeer weg. Ja, ook jouw oerkracht komt hier tot leven. Of verdedig Nieuw Amsterdam tegen de Engelsen. Vuur op tijd de kanonnen af! De in totaal zes XL-attracties in Madurodam zijn één en al beleving én je leert nog wat.  

Beleef het mooiste en beste van Nederland

In het park spot je honderden Nederlandse kastelen, paleizen en andere gebouwen in het klein. Welke herken jij? Stap ook achter de draaitafels van dj Armin van Buuren en mix zélf de beats. Of steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstalen. P.s. Spot jij de boef op het Rijksmuseum?

Kom met heel je klas naar Madurodam en beleef het mooiste en beste van Nederland!

Uitrazen in de speeltuinen

Energie voor tien? Natuurlijk kun je in Madurodam ook buiten spelen en ravotten. Van schommelen en wipwappen tot sjezen van de glijbaan en zandkasten bouwen. In onze speeltuinen kan het allemaal. Klauter in een reusachtig speelschip of roetsj met de kabelbaan in speeltuin de Waddenzee. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: nijntje. Plezier gegarandeerd!

 

Entreeprijzen scholen

Alle schoolreisjes zijn te boeken vanaf 10 personen. Inclusief lunch? Boek dan minstens 5 werkdagen voor de schoolreis.

Basisonderwijs
Prijs per persoon: € 9,00

Voortgezet onderwijs
Prijs per persoon: € 16,25

Madurodam – Linnaeushof (bezoek op één dag) 
Prijs per persoon: € 18,00

Schoolreis-lunch
Inclusief: frietjes met saus, Ranja en een Festini-perenijsje.

Prijs per persoon: € 4,25

 

 

 

Openingstijden en route

Bekijk hier de actuele openingstijden. Op de Adres- en route-pagina vind je de routebeschrijving. Madurodam is goed bereikbaar met openbaar vervoeren en de auto. Parkeren kost € 11,00 per auto. Bussen parkeren gratis.

Enthousiast geworden? Boek nu je schoolreisje, dan zien we jullie snel in Madurodam!