arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Schoolreisjes

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je spelenderwijs in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Perfect voor een schoolreisje!

Door het grote aanbod van out- én indoor attracties beleven kinderen van alle leeftijden de dag van hun leven in Madurodam. Het park heeft een overzichtelijke indeling. Hierdoor is het ook voor leraren en begeleiders ontspannend!

Handen uit de mouwen

Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin. 

  • Schoolreisje bij de blusboot in Madurodam
  • Schoolreisje in speeltuin de Waddenzee in Madurodam
  • Schoolklas in de speeltuin
  • Schoolreisje bij de blusboot in Madurodam
  • Schoolreisje in speeltuin de Waddenzee in Madurodam
  • Schoolklas in de speeltuin
Kom met heel je klas naar Madurodam en ontdek de helden en hoogtepunten van Nederland

Geschiedenis komt tot leven

In Madurodam ontdek je ook veel over de geschiedenis van Nederland. Bezoek Het verhaal van George en beleef het leven van oorlogsheld George Maduro. In het Hof van Nederland ontdek je één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. En in Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal het EK won in 1988 én voel hoe het is om kampioen te worden. In de nieuwe indoor familieattractie Nieuw Amsterdam leer je alles over de Nederlandse roots van New York. 

Boek je schoolreisje

Enthousiast geworden? Boek je schoolreisje dan hieronder en we zien jullie snel in Madurodam!

Meer weten?

Lees in onze brochure meer over schoolreisjes in Madurodam.