arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Tips Gepubliceerd op 12 oktober 2020

Handige tips voor een leuk dagje Madurodam

Hoe bereid je, je voor op een dagje Madurodam? Lees hier een paar handige tips
Super leuk dat je ons park een dagje wil bezoeken! Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, vind je hieronder tips voor een super leuke én veilige dag in Madurodam.
Geniet van een leuk én veilig dagje uit

Speciale maatregelen

In de huidige tijd is het belangrijk om te weten welke maatregelen Madurodam heeft getroffen voor een veilig uitje. In het park vind je verschillende maatregelen. Zo wordt er door middel van harten de 1,5m aangegeven. Ook geven deze harten de looprichting aan. Er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Bovendien worden essentiële onderdelen vaker schoongemaakt. Tot slot wordt er geadviseerd om een mondkapje te dragen in de binnenruimtes van Madurodam.  

Heerlijk in de buitenlucht

Bij je bezoek aan Madurodam ben je veel buiten, daarom is het handig om van te voren te weten wat voor weer het wordt. Wordt er regen verwacht, neem dan een paraplu mee. Ongeacht het weer is Madurodam altijd leuk om te bezoeken want je kunt zowel binnen als buiten leuke dingen doen.

Wat neem je mee?

Wat mag er niet ontbreken tijdens je bezoek aan Madurodam? Het is altijd handig om vochtige doekjes en desinfecterende handgel mee te nemen, deze vind je ook in het park. Verder is het ook slim om kleingeld of een pinpas mee te nemen, op deze manier kan je de kermis aanzetten, klompjes maken en de Marsfabriek aanzetten. In de muntenmachine kun je van munten een originele souvenir maken. Voor deze leuke doe- dingen heb je een pinpas of munten van 1 euro of 20 cent nodig. 

Eten & drinken

Er zijn twee restaurants in het park te vinden. De Taste of Holland en het Panaroma Café. Hier kan je terecht voor een lekker broodje of een warme maaltijd. Maar ook voor een lekker kopje koffie met een stuk appeltaart.    

Natuurlijk mag je eigen eten en drinken meenemen.  

Download onze app

Wist jij al dat wij onze eigen app hebben? In de voorbereiding mag de Madurodam app niet ontbreken. Ga snel naar de appstore en download hem😊. In de app vind je alles wat je moet weten over het park. Met de gratis WIFI maak je gemakkelijk gebruik van onze app. Bekijk de kaart, raadpleeg de lijst van onze gebouwen of zoek onze indoor attracties, restaurants en toiletten.