arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Madurodam is Rotterdamser dan ooit
Rotterdamser dan ooit
Hebbie 't al gehoord? Madurodam is Rotterdamser dan ooit! Ga je zelf alle ramen lappen bij De Rotterdam? Heh, wat heb je gedaan? Belletje geleld bij De Markthal! Beleef deze iconische stad als nooit tevoren.
Vandaag
Morgen
Alle openingstijden

Er is zoveel te doen!

Waar is het kleine Nederland groot in? Dat ontdek je in Madurodam, een stad vol attracties, doe-dingen en miniaturen. Kom langs!

Dit zeggen onze bezoekers

Een gebied waar miniaturen van de beroemdste en belangrijkste gebouwen en bruggen van Nederland worden getoond. Ook korte shows over de Nederlandse geschiedenis zijn te bekijken. Er zijn veel spelletjes voor de kinderen om te spelen en een mooi park. We verbleven voor 4 uur en hadden veel plezier. Madurodam is een groot miniatuurland. Al het personeel was geïnteresseerd en vriendelijk. Ik raad iedereen ten zeerste aan om te gaan.
Gulsum Yildirim
Altijd leuk hier te zijn. Nederland in het klein voor jong en oud er even uit. Tegenwoordig meer uitbreiding dmv informatiezuilen en thema's over het land.
Hans Wiekamp
Super leuke dag gehad met onze 2 dochtertjes van 4 en 6. Zeker voor die leeftijd erg leuk en afwisselend omdat je tussendoor even kunt spelen in een leuke speeltuin. Het vliegtuig is ook erg leuk om in te gaan voor een korte vlucht over Nederland! Kortom wij hebben een super leuke dag gehad en hebben die afgesloten in Scheveningen waar je binnen enkele minuten bent.
Linda Ten Cate

Laat je inspireren

Een dagje Madurodam door de ogen van de bezoekers. Bekijk de leuke en gezellige foto's van onze gasten en laat je inspireren. Deel ook jouw foto's op Instagram met #Madurodam of #GroetenUitMadurodam
Wil je meer foto's zien?