arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Madurodam merkcampagne De Hollandse Meesters

Dat had je niet verwacht, hè?!

het leukste zomeruitje
De leukste avonturen beleef je in Madurodam! Heh, sinds wanneer dan?! Jullie hebben toch alleen miniaturen? Neeeheee. Het mooiste en beste van Nederland ontdek je in onze gi-ga-grote attracties. Klimmen, klauteren, vliegen, spelen en meemaken: doe alles wat je niet laten kunt. Madurodam, dat had je niet verwacht, hè?!

Enne hebbie 't al gehoord? Madurodam is Rotterdamser dan ooit! Ga je zelf alle ramen lappen bij De Rotterdam? Heh, wat heb je gedaan? Belletje geleld bij De Markthal! Ontdek Rotterdam, de stad die haar weerga niet kent.
zomercampagne merk Madurodam

Leef je uit in De Hollandse Meesters!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim en klauter dwars door de schilderijen en doe alles wat je niet laten kunt. Ren van de ene verwondering naar de andere. Of kruip door het verborgen klimpad. De Hollandse Meesters is dé plek waar kunst tot leven komt. Dompel jezelf onder in de kleurrijke wereld van Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Johannes Vermeer, Judith Leyster en Rembrandt van Rijn. Een palet aan avonturen wacht op je, dat moet je meemaken! 

hollandse-meesters-snippet

GI-GA-GROTE attracties: ken jij ze al?

Je rent van de ene verwondering in de andere. De woeste Waterwolf versla je alleen maar door aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld te draaien! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten: roetsj en klauter door de speeltuinen. En check meteen even hoeveel kazen je weegt. Wedden dat je drie kazen niet kunt tillen? 

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken?  Heb jij weleens van Hansje Brinker gehoord? Deze held voorkwam dat Nederland overstroomde door zijn wijsvinger in de dijk te stoppen. Nu ben jij aan de beurt! Speel in Madurodam het grote Hansje Brinkerspel: probeer zelf het water uit de dijk te stoppen. Druk op de knop en kijk uit voor het water! In de hitte kun je zo heerlijk afkoelen.

Waterpret 

Sluit zelf de Oosterscheldekering of blus met vrienden en familie de brand in de haven van Rotterdam. De één bedient de brandspuit, de ander de pomp. Liever geen water? Ga lekker ravotten in de nijntje-speeltuin of speeltuin De Waddenzee.

Doe de Verborgen Pareltjes-tour

Spot jij alle verborgen parels in het park? Ontdek de grote én kleine geheimen en easter eggs die ons familiepark rijk is! Deze tour is bekend van TikTok. 

Meer context of rijke achtergrondinformatie nodig over onze miniaturen? Open de app, ga naar 'Ontdekken' en voer het nummer of de naam van de miniatuur in en laat je verrassen en inspireren door de grote verhalen achter deze kleine gebouwen.

De Madurodam-app geeft je alle belangrijke informatie over het park. Zo haal je meer uit je bezoek. Check op de plattegrond waar je iets kunt eten en drinken of waar onze attracties zijn. Zo beleef je waar een klein land groot in is en waar wij als Nederlanders trots op mogen zijn. Dat moet je meemaken!

Download de gratis Madurodam app uit de Play Store of App Store!

 

Vlieg van de ene verbazing in de andere

Stap aan boord van The Flying Dutchman en maak een unieke vlucht over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van Nederlandse dj’s. Dit wordt sowieso de allergaafste vlucht van jouw zomervakantie!

Wanneer kom jij een heerlijk dagje uit beleven in ons familiepark? Reserveer nu je tickets en start je ontdekkingsreis door Nederland. Leuk voor jong en oud!

Zomersnacks

Trek gekregen van al het doen en ontdekken? In de zomer zijn er lekkere snacks te verkrijgen in het park. Geniet bijvoorbeeld van een softijsje met chocodip. Of kies voor een spirello: aardappelchips op een stok. Perfect voor een zomerdag! Beide snacks zijn te verkrijgen in het koffiehuisje. Ook in onze restaurants Taste of Holland en het Panorama Café kun je terecht voor een drankje, verse lunch of een warme (avond)maaltijd.

Koop je tickets online