arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Kom deze zomer werken bij Madurodam
Organisatie Gepubliceerd op 20 februari 2020

Een zomer- of bijbaan in Madurodam

Een goed betaalde bijbaan bij de grootste attractie van Den Haag, dat klinkt toch ideaal? En wat nou als die baan ook nog vlakbij stad én strand is? In het hoogseizoen wordt Madurodam drukbezocht. Om al deze honderdduizenden bezoekers een geweldige dag uit te bezorgen, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor drie afdelingen: Guest & Parkservice, Horeca en de Keuken. Zit jij bomvol energie, ben je enthousiast en niet op je mondje gevallen? Dan zoeken wij jou!

  1. Guest & Parkservice

Begroet elke gast vol enthousiasme en bezorg onze kleine én grote bezoekers een overgetelijke dag. Met jouw energieke verschijning ben jij het ideale aanspreekpunt voor onze gasten bij de entree, de shop of bij één van de zes attracties in het park.

  1. Horeca

Ben jij een echte horecatijger? Dan is een bijbaan in een van de restaurants van Madurodam perfect voor jou. Ook buiten openingstijden zijn er regelmatig evenementen waarbij we je hulp goed kunnen gebruiken.

  1. Keuken 

Sta je graag in de keuken en lijkt het je geweldig om onze gasten een culinaire beleving te bieden? Kom dan in de keuken werken bij één van onze restaurants. Je helpt mee in de dagelijkse keuken voor de gasten, maar ondersteunt ook bij de catering van kleine en grote evenementen.

  • medewerker waterwolf
  • medewerker waterwolf

Dit bieden wij jou

  • De leukste bijbaan bij de grootste attractie van Den Haag

  • Een flexibel rooster (je geeft zelf je beschikbaarheid door via een app)

  • Een salaris vanaf € 10,93 per uur*, waarbij je vakantiegeld en vakantiedagen direct worden uitbetaald

  • Gezellige collega’s en honderdduizenden blije bezoekers

  • Een werkplek dicht bij het strand, zodat je na je werkdag lekker een duik in de zee kunt nemen!

* vanaf 21 jaar

 

Zie jij jezelf al helemaal werken bij Madurodam? Dan leren wij jou graag kennen!