arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Goed doel Gepubliceerd op 13 juni 2019

Teun Toebes wint George Maduro Prijs bij Young Impact Celebration

Op 12 juni vond voor de derde keer de Young Impact Celebration plaats: hét evenement waar 10.000 jongeren samen hun impact in de maatschappij vieren. De aanwezige jongeren in Ahoy Rotterdam kozen overtuigend voor Teun Toebes (20) als winnaar van de George Maduro Prijs. Deze onderscheiding is voor dé ultieme held die zich belangeloos voor de maatschappij inzet, naar het verhaal van oorlogsheld George Maduro.Young Impact is een organisatie die gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen en jongeren daarin ondersteunt. Madurodam Kinderfonds is één van de founding partners en doneert jaarlijks duizenden euro’s aan Young Impact.

Young Impact Awards

De Young Impact Awards zijn er voor die jongeren die tot het uiterste gaan om impact te maken. Zij die tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. De vijf winnaars van de Young Impact Awards maakten kans op de George Maduro Prijs: de prijs voor dé ultieme held, net zoals naamgever George Maduro.

En de George Maduro Prijs gaat naar...

Dit jaar ging deze prijs dus naar Teun. Hij creëert geluksmomentjes voor demente ouderen door video's met ze op te nemen en met ze terug te gaan naar het verleden. Ook organiseert hij silent disco's in verzorgingstehuizen. Teun is gekozen door het publiek bij de Young Impact Celebration. Ze konden gedurende de show op hem en de 4 andere genomineerden stemmen.

Teun

Supertrots

De prijs werd tijdens de Celebration uitgereikt door kickbokser Rico Verhoeven en Ties Brink, de burgemeester van Madurodam. Gwen van Poorten, Famke Louise, Maarten van der Weijden en vele andere jonge sterren waar ook aanwezig om de impact van deze 10.000 jongeren te vieren.

Wij zijn enorm trots op Teun en alle andere jongeren die zich belangeloos inzetten om Nederland een stukje mooier te maken! Want door er als jongere op kleine schaal voor je omgeving te zijn, ben je van grote betekenis voor de samenleving.