arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Gezin bij The Flying Dutchman in Madurodam
Organisatie Gepubliceerd op 1 juli 2020

Patrick Brans en Bram Vermeer nieuwe directieleden Madurodam

Afgelopen kwartaal zijn Patrick Brans (48) en Bram Vermeer (37) in dienst getreden bij Madurodam. Brans, afkomstig van het Zuid-Hollandse familiebedrijf Bakker van Maanen, vult de functie van Directeur Operatie in. Vermeer was hiervoor Manager Transactions Services bij KPMG; binnen Madurodam is hij benoemd als de nieuwe Manager Finance.

Brans heeft onder meer jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van operationeel en general management binnen de hospitality industry. Bij Madurodam krijgt hij een breed pakket aan taken. Zo wordt hij niet alleen verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen Horeca, Retail en Guest & Park Service, maar ook voor de Technische Operatie (Technische Dienst, Atelier, Facilitaire Zaken & ICT). In zijn nieuwe functie zal hij zich specifiek gaan richten op de verdere groei, ontwikkeling en professionalisering van de Madurodam-organisatie. Naast zijn dagelijkse werk bij Madurodam is Brans vrijwilliger voor het Rode Kruis.

Vermeer is onder meer vanwege zijn langjarige ervaring in de financiële sector aangetrokken om de finance-functie verder te professionaliseren. Zo was hij onder meer werkzaam bij ING Bank N.V. met als aandachtsgebied kredietverlening en bij KPMG op het gebied van due diligence.

Omdat Madurodam op dit moment op zoek is naar een nieuwe Algemeen Directeur, zijn zowel Brans als Vermeer tijdelijk ook ingeschreven als statutair bestuurder. Ook Yvette Nieboer, Manager Sales & Marketing bij Madurodam, is tijdelijk als statutair bestuurder benoemd.  

  • Bram Vermeer nieuwe directie bij Madurodam
  • Bram Vermeer nieuwe directie bij Madurodam
Afgelopen kwartaal zijn Patrick Brans en Bram Vermeer in dienst getreden als nieuwe directieleden bij Madurodam