arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Madurodam App preview
Park Gepubliceerd op 24 oktober 2019

Met nieuwe smartphone app op ontdekkingsreis door ons park

Beleef Madurodam van nu af aan op een nog interactievere manier! Met onze nieuwe app met meer dan 120 achtergrondverhalen van onze attracties, doe-dingen en miniaturen én gratis routes door het park ga je nu nog makkelijker op ontdekkingsreis langs alle grote verhalen van Nederland.

Met de Family Fun Route ontdek je samen waar een klein land groot in is. Containers laden in de Rotterdamse haven of eigen DJ-beats mixen achter de draaitafel van Armin van Buren: bij deze kindvriendelijke route moet iedereen gegarandeerd zijn mouwen steken! Wil je als bezoeker een duik maken in de rijke historie van Nederland? Kies dan juist de route over de 17e eeuw.

Naast de interactieve routes bevat de app ruim 120 bijzondere verhalen, sommige voorzien van speciaal gemaakt videobeeld. Ontdek zo de unieke verhalen achter de vele attracties, doe-dingen en maquettes. Wil jij als bezoeker iets toevoegen aan het verhaal, maak dan gebruik van de ‘ik weet het beter’-knop en deel de aanvullende informatie rechtstreeks met ons online team.

Veel meer uit het parkbezoek halen

Met de nieuwe app haal je dus veel meer uit je bezoek. Zo kun je zoeken via de plattegrond, bijvoorbeeld naar het dichtstbijzijnde toilet of horeca. Ook zijn de attracties gemakkelijk terug te vinden op naam en nummer.

De app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store of Google Play, en is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Bezoekers kunnen de app direct gebruiken: registratie is niet nodig. Het aantal routes wordt de komende tijd verder uitgebreid.

Download de app in de Play Store of in de App Store!