arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Zomervakantie in Madurodam
Park Gepubliceerd op 31 maart 2021

Madurodam start verkoop binnenlandse vluchten

Vlieg jij mee?
On board bij Madurodam Airlines! Madurodam maakt van fictie werkelijkheid nu de populaire nieuwe attractie The Flying Dutchman een écht vliegtuig voor binnenlandse vluchten wordt. Vanaf de gloednieuwe Madurodam Airport vlieg je van de ene verbazing in de andere, over dé mooiste Nederlandse bestemmingen.

Madurodam gooit het roer om

Na maanden sluiting gaat Madurodam binnenlandse rondvluchten over Nederland aanbieden. We zitten massaal thuis en op korte termijn zijn vliegvakanties helaas niet mogelijk. Ook een bezoek aan Madurodam zit er nu niet in. Madurodam heeft recentelijk een authentiek vliegtuig aangekocht en het toestel volledig gerestaureerd. Het park ziet door de noodgedwongen sluiting het bezoek aan de nieuwe bezoekersattractie in het water vallen. “We zijn gaan zoeken naar nieuwe manieren om onze laatste aanwinst open te stellen voor publiek. Aangezien onder bepaalde voorwaarden binnenlandse vluchten nog toegestaan zijn, hebben we een kans gezien om waanzinnige rondvluchten aan te bieden met ons eigen toestel: The Flying Dutchman.” Aldus de woordvoerder.

Onder de Erasmusbrug door

Er zijn afspraken gemaakt met de gemeentes Amsterdam en Rotterdam om bijzonder laag te mogen vliegen op unieke plaatsen. "We hopen het voor elkaar te krijgen om met ons toestel niet over, maar onder de Erasmusbrug door te vliegen.”

Wat de speciale vluchten voor de bezoekers moeten gaan kosten staat nog niet geheel vast vertelt de woordvoerder. “Grootse vluchten voor een klein prijsje, zodat deze bijzondere ervaring voor iedereen bereikbaar zal zijn.”

Korte landingsbaan

De DC3 heeft als unieke eigenschap dat het toestel een korte landingsbaan zonder asfalt nodig heeft, dus wat de aankomst en vertreklocaties betreft is er veel mogelijk. “Natuurlijk dromen we over een eigen start- landingsbaan in ons park. Zodra we ons park mogen uitbreiden, staat een nieuwe landingsbaan hoog op de wensenlijst”.

Vlieg je mee?

Voor wie wil meevliegen is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

Je bent gezond. Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
1 stuks handbagage toegestaan (max. 2,2 x 1,6 x 0,8 cm en een max. gewicht van 2,2 kg).
Taxfree shoppen boven Friesland mogelijk, betalen met kleingeld.
Piloot van Velzen vertelt tijdens de vlucht alle mooie highlights.
Toegang tot het vliegtuig alleen met een mondkapje.
On board catering. Keuze uit kaasplankje, poffertjes en stamppot.

De mooiste bestemmingen

Madurodam Airlines begint klein en start met 3 bestemmingen: de Rotterdamse Haven, hartje Amsterdam en de Bollenstreek.

Houd deze website in de gaten voor de startdata en beleef tot die tijd een vlucht door tijd en ruimte in het familiepark Madurodam in Den Haag.

Boek hieronder alvast je ticket voor een gezellig dagje weg. Zodra het weer mag. 

Het ticket is t/m eind 2021 te gebruiken en flexibel in te zetten.