arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
madurodam winterweken kerstvakantie
Park Gepubliceerd op 4 december 2019

Beleef de winter in Madurodam!

In de kerstvakantie een winters dagje uit met de familie? Kom naar de Winterweken in Madurodam! Van 10 december tot en met 5 januari is ons park weer sfeervol verlicht met tienduizenden lichtjes. Tijdens de kerstvakantie zijn wij zelfs open tot 20:00 uur. Dus maak je bezoek compleet met een uitgebreide avondwandeling langs winterse taferelen: zo magisch verlicht zag je Madurodam nog nooit.

Madurodam is hét perfecte winteruitje voor jong en oud. Meer dan 65.000 schitterende lichtjes, heerlijke winterse lekkernijen én natuurlijk sfeervolle taferelen in de oude binnenstad. Bij ons is het elke dag winters en gezellig. Besneeuwde kerstbomen en ijs op de grachten: in ons park gaat de Elfstedentocht dit jaar zeker door. Dat moet je meemaken!

Zin in iets lekkers? Op het Winterplein middenin het park zijn er volop winterse lekkernijen om samen van te genieten, inclusief een kop Glühwein voor de volwassenen en warme chocolademelk voor de allerkleinsten om even op te warmen. In onze restaurants kun je tot sluitingstijd een heerlijke maaltijd halen.

Winterse magie in de avond

We zijn tijdens de kerstvakantie ook enkele avonden tot 20:00 uur geopend. Het park is op de volgende avonden open:

  • • 21, 22 en 23 december 2019
  • • 26, 27, 28, 29 en 30 december 2019
  • • 2, 3, 4 en 5 januari 2020

Zo kun je uitgebreid in het donker genieten van alle prachtige lichtjes in het park. Madurodam is ook tijdens de kerstdagen en Oud & Nieuw geopend. De actuele openingstijden vind je onderaan deze pagina. Klik voor de actuele openingstijden hier

Wil je in de decembermaand een dubbele portie winterpret? Voor de echte winterfans zijn er combinatietickets van Madurodam én het Cool Event Scheveningen verkrijgbaar. Voor slechts 20,00 euro geniet je van twee gave winteruitjes, die je op dezelfde of juist twee losse dagen kunt bezoeken. Deze tickets zijn verkrijgbaar via onze website en het Cool Event Scheveningen, en te gebruiken van 10 december tot en met 5 januari.

De Winter(weken) in Madurodam. Moet je meemaken.