arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Tips Gepubliceerd op 21 oktober 2021

Madurodam: Hét uitje deze herfstvakantie!

Het is alweer zover: de herfstvakantie is begonnen! Maar wat ga je doen deze vakantie? Op vakantie in eigen land? Met het vliegtuig naar een mooie bestemming? Of juist naar een toffe speeltuin? Zoek niet langer: dit kan allemaal in Madurodam!

Madurodam Paspoort 

In familiepark Madurodam kan je terecht voor vermaak voor jong en oud. Scoor een Madurodam Paspoort en laat deze afstempelen bij zoveel mogelijk bestemmingen in het park! Rijsmuseum? Check! Kasteel Drakensteyn? Check! De Deltawerken Maeslantkering? Check check check! 

All aboard! 

ID-bewijs vergeten? Geen probleem! Ook zonder ID mag je aan boord in het levensgrote Dakota vliegtuig ‘The Flying Dutchman’. Vlieg over de Amsterdamse grachten, dompel je onder in de muzikale wereld van Nederlandse DJ’s en vlieg van de ene in de andere verbazing in onze nieuwste attractie! Toch meer een waterrat? Draai dan aan de radars van de grote stoommachine en maak land van water in attractie De Waterwolf! 

Mini-me? 

Al die miniatuur ziet er natuurlijk enorm leuk uit, maar wist je dat je ook een miniatuur poppetje van jezelf kan laten maken? Laat een 3D foto van jezelf maken en bestel later het unieke 3D poppetje van jezelf! Ook een superleuke cadeautip. Zo’n uniek souvenir moet je natuurlijk wel hebben! 

Lekker op pad! 

Op zoek naar het ideale uitje voor jong en oud? Kom naar Madurodam! In Madurodam is heel veel te zien, doen en beleven. Super leuk en leerzaam voor (klein) kinderen met hun papa’s en mama’s of opa’s en oma’s!  

Groetjes uit Madurodam, het onvergetelijke uitje dat je niet mág missen!