arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
den haag voorjaarsvakantie
Tips Gepubliceerd op 21 februari 2022

3 redenen om deze voorjaarsvakantie Madurodam te bezoeken

Hoewel het weer nog niet helemaal aanvoelt als lente, is de voorjaarsvakantie alweer begonnen. Even een weekje niet naar school, maar lekker genieten. Nog geen activiteit op de planning? Daar hebben wij een oplossing voor. Madurodam is als familiepark de place to be. Weten waarom juist nú het park een bezoekje waard is? Lees dan snel verder.

#1 Leuk en origineel voor het hele gezin

In Madurodam is heel veel te zien, doen en beleven voor ieder die het interessant vindt om te zien wat ons eigen land allemaal kenmerkt. Of je nu jong of oud bent, klein of groot: je vermaakt je deze vakantie met waanzinnige attracties, geweldige interactieve shows en natuurlijk: je dagelijkse portie sightseeing. Al eerder een bezoekje gebracht aan Madurodam? Door de jaren heen zijn er nieuwe attracties en doe-dingen toegevoegd. Madurodam blijft altijd in beweging en verandert continu zodat het iedere keer weer een origineel en leuk dagje uit wordt voor iedereen.

#2 Veelzijdig dagje uit

Maak maar alvast een to-do lijstje voordat je het veelzijdige dagje uit vol interactie, avontuur, ontdekken, leren, spelen en meer gaat ervaren. Je kijkt deze voorjaarsvakantie je ogen uit in Madurodam! Regen of zon, Madurodam is geschikt voor alle weersomstandigheden. Een park vol prachtige gebouwen, interactieve doe-dingen en attracties staan op je te wachten. Binnen én buiten!  Bezoek deze voorjaarsvakantie de 5 XL-attracties en maak je moet-je-meemaken-knipkaart vol.

#3 Zie het beste en mooiste van Nederland

Één dagje op rondreis in eigen land? Beleef het in Madurodam. Ga op avontuur! Van het verslaan van de woeste Waterwolf tot het varen met het schip van De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam. Van het besturen van de kraan in de Rotterdamse Haven tot een balletje trappen op het indoor voetbalveld.  Vlieg je deze vakantie niet naar het buitenland? In Madurodam kun je een écht vliegtuig instappen. Met de nieuwste attractie, The Flying Dutchman, beleef je misschien wel de gaafste vlucht van je leven. Dat moet je meemaken.

Zo zie je maar, er is genoeg te beleven tijdens de voorjaarsvakantie.