arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Tips Gepubliceerd op 15 oktober 2021

3 Redenen om Madurodam deze herfstvakantie te bezoeken

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Kom naar Madurodam! In het park is van alles te doen voor jong en oud, iets wat het een ideaal daguitje maakt. Naast het enorm bekende karakter van het park zijn er de afgelopen jaren veel onderdelen vernieuwd in Madurodam. Het is dus de hoogste tijd om dit zelf te beleven! Ben je er toch nog niet uit? Dan geven we je hier 3 redenen waarom je het park écht snel moet bezoeken.

1. Madurodam is méér dan miniatuur!

Waarschijnlijk heb je wel een beeld van Madurodam in je hoofd. Een park waar alles in miniatuur is nagebouwd. Maar wat nou als dit beeld niet meer helemaal klopt? De afgelopen jaren is er veel vernieuwd in Madurodam, waardoor het een interactief familiepark is geworden. Ontdek de grootste trots van Nederland door middel van onze attracties en interactieve miniaturen en maak gelijk leuke selfies voor je socials! 

2. Ontdek de mooiste plekjes in Nederland 

In Madurodam kan je enorm veel: speel in de nijntje-speeltuin, geniet van Hollandse lekkernijen en leer spelenderwijs hoe verschillende Nederlandse uitvindingen (zoals de Deltawerken!) in zijn werk gaan. Naast buitenattracties heeft Madurodam ook toffe binnen-attracties, zoals ons levensgrote vliegtuig ‘De Flying Dutchman', de voetbalattractie 'Zo Groot Is Oranje' en 'De Waterwolf', waar het verhaal van de drooglegging van het Haarlemmermeer wordt verteld.  

Extra leuk deze vakantie: met het Madurodam paspoort gaan kids op reis door heel Nederland!

3. Een heerlijke plek om buiten te spelen 

Lekker buiten- en binnen spelen! In Madurodam zijn er enorm veel plekken waar zowel de allerkleinsten als wat oudere kinderen heerlijk in de buitenlucht kunnen spelen. Wist je dat we twee toffe speeltuinen hebben? Helemaal uitgerust met de leukste speeltoestellen en natuurlijk ook met genoeg bankjes voor de ouders ;). 

Zo zie je het maar, er is eigenlijk geen reden om Madurodam níét te bezoeken.