arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Kinderen leven zich uit in De Hollandse Meesters klimpad

Het leukste zomeruitje!

Het is weer zomer: de tijd van ijsjes eten voordat ze smelten, de airco inkruipen voor de nodige verkoeling en elkaar iedere dag de vraag stellen: wat gaan we nu weer doen?!
Het antwoord is simpel: Madurodam! Dé ideale activiteit tijdens de zomervakantie.

Als je nog een duwtje nodig hebt: onze nieuwste overdekte attractie De Hollandse Meesters is geopend!
hollandse-meesters-snippet

Leef je uit in De Hollandse Meesters!

Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Tijdens je ontdekkingsreis door ons land kom je ogen, maar vooral handen tekort. 

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim en klauter dwars door de schilderijen en doe alles wat je niet laten kunt. Ren van de ene verwondering naar de andere. Of kruip door het verborgen klimpad. De Hollandse Meesters is dé plek waar kunst tot leven komt. Dompel jezelf onder in de kleurrijke wereld van Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Johannes Vermeer, Judith Leyster en Rembrandt van Rijn. Een palet aan avonturen wacht op je, dat moet je meemaken! 

Afkoelen met Hansje Brinker

Heb jij weleens van Hansje Brinker gehoord? Deze held voorkwam dat Nederland overstroomde door zijn wijsvinger in de dijk te stoppen. Nu ben jij aan de beurt! Speel in Madurodam het grote Hansje Brinkerspel: probeer zelf het water uit de dijk te stoppen. Druk op de knop en kijk uit voor het water! In de hitte kun je zo heerlijk afkoelen.

Waterpret 

Sluit zelf de Oosterscheldekering of blus met vrienden en familie de brand in de haven van Rotterdam. De één bedient de brandspuit, de ander de pomp. Liever geen water? Ga lekker ravotten in de nijntje-speeltuin of speeltuin De Waddenzee.

Doe de Verborgen Pareltjes-tour

Spot jij alle verborgen parels in het park? Ontdek de grote én kleine geheimen en easter eggs die ons familiepark rijk is! Deze tour is bekend van TikTok. 

Meer context of rijke achtergrondinformatie nodig over onze miniaturen? Open de app, ga naar 'Ontdekken' en voer het nummer of de naam van de miniatuur in en laat je verrassen en inspireren door de grote verhalen achter deze kleine gebouwen.

De Madurodam-app geeft je alle belangrijke informatie over het park. Zo haal je meer uit je bezoek. Check op de plattegrond waar je iets kunt eten en drinken of waar onze attracties zijn. Zo beleef je waar een klein land groot in is en waar wij als Nederlanders trots op mogen zijn. Dat moet je meemaken!

Download de gratis Madurodam app uit de Play Store of App Store!

 

Vlieg van de ene verbazing in de andere

Stap aan boord van The Flying Dutchman en maak een unieke vlucht over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van Nederlandse dj’s. Dit wordt sowieso de allergaafste vlucht van jouw zomervakantie!

Wanneer kom jij een heerlijk dagje uit beleven in ons familiepark? Reserveer nu je tickets en start je ontdekkingsreis door Nederland. Leuk voor jong en oud!

Zomersnacks

Trek gekregen van al het doen en ontdekken? In de zomer zijn er lekkere snacks te verkrijgen in het park. Geniet bijvoorbeeld van een softijsje met chocodip. Of kies voor een spirello: aardappelchips op een stok. Perfect voor een zomerdag! Beide snacks zijn te verkrijgen in het koffiehuisje. Ook in onze restaurants Taste of Holland en het Panorama Café kun je terecht voor een drankje, verse lunch of een warme (avond)maaltijd.

Koop je tickets online