arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Jongetje in speeltuin de Waddenzee

Speeltuinen

Buiten lekker ravotten? Dát kan in één van de twee speeltuinen. De allerkleinsten onder ons kunnen terecht in de nijntje-speeltuin. Voor grote kinderen is er speeltuin De Waddenzee. Beiden vind je naast het Panorama Café. Zo kun jij op het terras genieten terwijl de kinderen uitrazen.

Plezier voor de allerkleinsten

De nijntje-speeltuin is dé plek voor de allerkleinsten. Van schommelen en wipwappen tot sjezen van de glijbaan en zandkastelen bouwen. In deze speeltuin kan het allemaal. Natuurlijk kun je ook met nijntje op de foto. Extra fijn: de ondergrond is van zacht zand.

  • waddenzee speeltuin overzicht
  • waddenzee speeltuin overzicht

Grote kinderen op ontdekkingstocht

In speeltuin De Waddenzee kunnen grote kinderen hun energie kwijt. Ga van de vuurtorenglijbaan, klauter op de grote vissersboot en sjees met de kabelbaan. Natuurlijk zijn er ook schommels en graafmachines. En soms moet je goed samenwerken met andere kinderen. Fijne bijkomstigheid: de ondergrond is van zacht zand. Speelplezier gegarandeerd!