arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Versla de Waterwolf

Maak je op voor een spetterend spektakel! In onze indoor attractie de Waterwolf beleef je hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Een zinderende en interactieve show over misschien wel Nederlands meest indrukwekkende overwinning op water: de drooglegging van het immense Haarlemmermeer.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
Iedere 6 minuten start een show
In het Nederlands of Engels
Indoor ervaring

Versla de Waterwolf

Samen zet je in het gemaal ’s werelds grootste stoommachine in gang en beleef je met familie en vrienden hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Het gemaal treedt langzaam in werking, de balansarmen beginnen te bewegen, ketels ontvlammen in vuur, stoom ontsnapt en het gemaal in Madurodam trilt op haar grondvesten… Lukt het jou ook om de Waterwolf te verslaan? Kom langs en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen.

  • Attractie de Waterwolf in Madurodam
  • Attractie de Waterwolf in Madurodam

Nog veel meer te beleven

Naast de Waterwolf is er veel meer te beleven in Madurodam. Dat maakt Madurodam het perfecte dagje uit in Den Haag, een uitje vol bezienswaardigheden, doe-dingen en leuke activiteiten voor het hele gezin. Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leer zelf vliegen op luchthaven Schiphol. En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Breng ook een bezoek aan onze indoor attractie Nieuw Amsterdam en ontdek de Nederlandse roots van de wereldstad New York. In Madurodam ontdek je Nederland op z'n grootst!

Koop je tickets online