arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Winterweken in Madurodam

Madurodam: het perfecte winteruitje

De warme chocomel (mét slagroom) staat al klaar, want deze winter is er zoveel te doen in Madurodam. Dans onder de sterrenhemel in de silent disco, wandel langs sfeervolle winterse taferelen in de oude binnenstad en bewonder meer dan 80.000 schitterende lichtjes in het park. Beleef ook onze binnenattracties, leukste doe-dingen én meer. Moet je meemaken.
Silent disco & marshmallows roosteren
Een knusse beleving voor jong én oud
Zoek de warmte op in onze binnenattracties
Uren speelplezier
Brrrfect

Dans onder de sneeuwvlokken in onze silent disco!

Madurodam winter

Beleef de Hollandse Winter

Het park is magisch aangekleed en verlicht met tienduizenden lampjes. Ontdek de Nederlandse winter in het klein met besneeuwde kerstbomen en ijs op de grachten. Bij Madurodam gaat de Elfstedentocht zeker door! 

Met heerlijke chocomel, de enige echte, zorgen wij voor een knus gevoel in het park! Ook staan er door het hele park weer gezellige vuurkorven. Ben jij ook fan van marshmallows? Kom langs en geniet. 

Silent disco voor kinderen

Bestaat dat? Jazeker. Wij organiseren een toffe silent disco voor kinderen. Dans onder de sneeuwvlokken op de leukste hits. Maar ook zeker volwassenen kunnen hun verstijfde spieren los dansen in de 90's & 00's corner van de silent disco! 

Wegens succes verlengd!

De Silent disco is vanaf dinsdag 2 januari tot en met zaterdag 6 januari open van 16.00 tot 19.00 uur!

Ontmoet onze Kerstman

Op 24, 25 en 26 december is de kerstman van Madurodam in ons park. Kom jij ook langs voor een foto met hem tussen 11.00 en 17.00 uur?

Schminkster & speurtocht

Word jij een tijger? Paradeer jij door het park als prinses? Of fladder jij rond als een prachtige vlinder? In de winterweken van 23 december t/m 7 januari is er dagelijks van 11.30 – 15.30 uur een schminkster in ons park aanwezig die de mooiste creaties voor je maakt!

Ook is er een superinteressante speurtocht voor je gemaakt. Weet jij de juiste oplossing te vinden?

Voor alle tijgers, vlinders en andere dieren: maak gebruik van onze speciale fotomomenten in het park. Zodat jouw dagje uit gelijk een mooie herinnering is!

 

Tip: download onze Madurodam-app (Play Store of App Store) om de Winterwekentour door het park te doen. 

Bij Madurodam is het elke dag winters en gezellig! Kom jij deze winter langs voor een gezellig dagje uit met de familie? Koop nu je tickets. Leuk voor jong en oud!  

Koop je tickets online