arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Madurodam voor kinderen

Madurodam: het leukste herfstuitje!

Beleef de leukste avonturen in herfstig Madurodam! Terwijl de gekleurde bladeren tussen de miniaturen vallen, red jij Nederland van het naderende water. Klim en klauter je dwars door de schilderijen van De Hollandse Meesters en versla je de Waterwolf. Er is zovéél te doen. Dat moet je meemaken!     
Alle attracties zijn open!
Uren speelplezier
Rolstoeltoegankelijk
Geschikt voor jong en oud
Madurodam oosterschelde

De leukste avonturen beleef je in herfstig Madurodam!

De leukste avonturen beleef je deze herfst in Madurodam! 

Begin je reis door Nederland bij ons levensgrote vliegtuig The Flying Dutchman. Bestemming bereikt? Op naar de dj-tafel, waar je je nieuwe bangers laat horen aan de Madurodammers. Hé, wacht eens even. Staat de Rotterdamse haven in de fik?! De blusboten en reddingsbrigade hebben een aanvoerder nodig. Dat ben jij! Snel, blus de brandjes!  

Leef je uit – buiten én binnen! 

Je rent van de ene verwondering in de andere. De woeste Waterwolf versla je alleen maar door aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld te draaien! En dit zijn nog maar 2 van de 6 binnenattracties waar je je helemaal uitleeft. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten: roetsj en klauter door de speeltuinen. En check meteen even hoeveel kazen je weegt. Wedden dat je drie kazen niet kunt tillen?  

Regenbuitje? Ontdek de 6 binnenattracties! 

Ook binnen is er bij Madurodam veel te doen. Fijn voor als het eventjes regent. Onze levensgrote én overdekte attracties houden je droog! Vergeet niet om even bij te komen in één van onze restaurants. Geniet van een lekkere kop thee met gebak, een huisgemaakt soepje of luxe broodje.   

Enne een laatste waarschuwing: onze nieuwe binnenattractie De Hollandse Meesters laat je fantasie he-le-maal op hol slaan! Dus spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht of dans tussen de tulpen van Leyster. Of doe het helemaal anders. Jij bepaalt! Madurodam. Moet je meemaken!  

Waar wacht je nog op? Start je ontdekkingsreis door Nederland.

Veelgestelde vragen in de herfstvakantie

Zijn alle doe-dingen en attracties geopend tijdens de herfstvakantie?

Ja, alles is open. Goed om te weten: al onze binnenattracties zijn binnen. De ideale activiteit voor als het eventjes regent.

Wat zijn de openingstijden in de herfstvakantie?

Van 14 oktober tot 29 oktober is Madurodam geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Kom je gezellig langs? Check hier voor de zekerheid de actuele openingstijden.

Is mijn abonnement ook geldig in de herfstvakantie?

Zeker! Je abonnement is het hele jaar geldig. Wist je dat je met een abonnement introducés mag meenemen met € 5 korting? Je 10% korting krijgt in onze restaurants en shop? Lees hier meer over abonnementen.

 

Koop je tickets online