arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Madurodam is Rotterdamser dan ooit

Rotterdamser dan ooit!

Kommie ook?
Hebbie 't al gehoord? Madurodam is Rotterdamser dan ooit! Ga je zelf alle ramen lappen bij De Rotterdam? Heh, wat heb je gedaan? Belletje geleld bij De Markthal! Beleef deze iconische stad als nooit tevoren in Madurodam.
You'll never walk alone
Geschikt voor jong en oud
Uren speelplezier
Rolstoeltoegankelijk
Niet lullen, maar poetsen

De Markthal. De Rotterdam. De kubuswoningen.

Bel aan bij échte Rotterdammers in De Markthal. Maak een foto in de weerspiegeling van het Depot Boijmans van Beuningen met de skyline van Madurodam op de achtergrond. Beleef alle iconische gebouwen van Rotterdam in een verkleinde versie: vergaap je aan de bijzondere kubuswoningen, De Rotterdam en Hotel New York.  

Leef je uit in al onze attracties! 

De leukste avonturen beleef je natuurlijk in Madurodam! Heh, sinds wanneer dan?! Jullie hebben toch alleen miniaturen? Neeeheee. Het mooiste en beste van Nederland ontdek je in onze gi-ga-grote attracties. Klimmen, klauteren, vliegen, spelen en meemaken: doe alles wat je niet laten kunt. Madurodam, dat had je niet verwacht, hè?! 

Je rent van de ene verwondering in de andere. De woeste Waterwolf versla je alleen maar door aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld te draaien! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten: roetsj en klauter door de speeltuinen. En check meteen even hoeveel kazen je weegt. Wedden dat je drie kazen niet kunt tillen? 

Speel met water

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken?  

hollandse-meesters-snippet

Bingo tijd in Rotterdam

Doe mee aan de Rotterdam-bingo! Of lees je in over Rotterdam en haar boeiende verhalen in de speciale Madurodam-editie van De Oud Rotterdammer. 

Klim en klauter door De Hollandse Meesters 

Enne een laatste waarschuwing: onze nieuwste attractie De Hollandse Meesters laat je fantasie he-le-maal op hol slaan! Dus spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht of dans tussen de tulpen van Leyster. Of doe het helemaal anders. Jij bepaalt! Madurodam. Madurodam, dat had je niet verwacht, hè?!