arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Dagje erop uit met Pasen?

Pasen vier je met je familie in Den Haag bij Madurodam! De 55.000 bloembollen staan te springen om uit te komen en de Paashaas hopt door het park.

Ontmoet de enige echte Paashaas

Tijdens het Paasweekend valt er voor jong en oud veel te beleven in Madurodam. Wil jij de echte paashaas ontmoeten? Dat kan. Hij hopt op 1ste en 2de paasdag door het park.  En je kan natuurlijk ook lekker klimmen en klauteren in de speeltuin van Nijntje, het bekendste konijntje ter wereld.

Beleef Nederland op z’n grootst

In de attracties van Madurodam komen de grote verhalen écht tot leven. Ga terug in de tijd in één van de experiences op ware grootte en speel zelf een rol in een bijzonder Nederlandse hoogtepunt.

Zo beleef je in de spectaculaire familieattractie de Waterwolf in Madurodam hoe de Nederlanders op onmogelijke plekken van water land maakten. Kom langs en help mee om het immense Haarlemmermeer droog te leggen.

Nieuw Amsterdam is een interactieve familie experience die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Vuur wel op tijd de kanonnen af!