arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
3D_Scanner

Jouw 3D Selfie

Wauw! Heb jij jezelf wel eens in 3D gezien? Of als echt geprint poppetje, zo voor je op tafel? Met de 3D Engine in Madurodam kan het. Ga erin staan, laat jezelf fotograferen en voor je het weet heb je je eigen 3D Selfie!

Jouw eigen 3D Selfie & poppetje

Madurodam staat er vol mee; Madurodammertjes! En in onze 3D Engine is het voor jou mogelijk om jezelf ook te laten transformeren tot een 3D versie van jezelf; digitaal én in 't echt.

Met jouw gratis 3D Selfie bestel je thuis een uniek poppetje van jezelf, de kinderen en/of de rest van je familie. Loop door de attractie Zo Groot is Oranje, ga de 3D Engine in en zie het resultaat.

Geschikt voor alle leeftijden
Niet voor bezoekers in een rolstoel
In Nederlands en Engels
Indoor ervaring
 • Scankaart
 • ZGIO
 • Scankaart
 • ZGIO
Activeer je pas, ga naar Zo Groot is Oranje en poseer in de 3D Engine!

Hoe werkt het?

 • Bij de entree krijg je een bezoekerspas; activeer die eerst bij één van de zuilen in het park.
  Die zijn te herkennen als 'grijze metalen zuil met een scherm erin'. Hou je kaart tegen de cirkel en activeren maar!
 • Ga dan naar Zo Groot is Oranje en stap in de speciale 3D Engine.
 • Dan is het tijd om te poseren! Hoe zie jij jezelf graag? Kijk vrolijk, stoer, trek een raar gezicht of ga als echte kampioen op de 3D foto. Alleen of met zijn tweetjes, het is allemaal mogelijk.
 • Even wachten...
 • Je krijgt een email met een link naar jouw eigen Madurodam-pagina. Daarop kan je jezelf als animated gif in 3D zien.
 • Wil je ook een poppetje? Klik dan op jouw Madurodam-pagina op Bestellen en bestel jezelf in het gewenste formaat via 3Dprint.madurodam.nl. Binnen 5 weken ontvang je jouw unieke 3D poppetje(s) thuis. Super leuk!

Veelgestelde vragen over 3D Selfies

Hoe kan ik een 3D poppetje van mijzelf laten maken?

Dat kan in Zo Groot Is Oranje. In de kleedkamer van de Oranje leeuwen en leeuwinnen laat je in een paar seconden een 3D selfie van jezelf maken. Kort daarna krijg je een mail met een digitale 3D selfie en een link naar onze webshop waar je een 3D poppetje van jezelf kunt bestellen.

Hoeveel kost een 3D poppetje?

Dit is afhankelijk van de schaalgrootte en van de hoeveelheid personen (max. 2). Een 3D poppetje op Madurodam-schaal (1:25) kost € 39,- voor een single en € 69,- voor een double. De complete prijslijst is te zien tijdens het orderproces.

Wat moet ik doen als ik na de 3D selfie geen mail heb ontvangen?

Kijk eerst in de map 'Ongewenst’ en/of ‘Spam’. Heb je na 24 uur nog geen mail gehad? Mail dan je gegevens naar info@madurodam.nl. Wij nemen dan contact met je op.