arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Header bijbaan Madurodam

Vacature: Bijbaan in Madurodam

Ben je op zoek naar een bijbaan met flexibele uren die bij jou passen, gezellige collega’s en waar werken niet aanvoelt als werken? Dan is Madurodam dé plek voor jou! Kom kennismaken en solliciteer direct!
werving nieuwe collega's

Wat ga je doen?

Samen met je gezellige collega’s speel je een essentiële rol in het bezorgen van een onvergetelijke dag aan onze bezoekers. En jij mag kiezen waar je dit het leukste vindt. Of je dit nu doet in ons park, onze shop, in een van onze restaurants werkt, in de keuken staat, of tijdens (grote) evenementen helpt, wij hebben een plekje voor jou. Een plekje waar je duizenden mensen blij kan maken door het creëren van een geweldige gastbeleving.

Waar doe je dat?

Bij Madurodam, de grootste attractie van Den Haag! Madurodam is dé plek waar binnen- en buitenlandse bezoekers ontdekken waar ons kleine land groot in is. Het is niet voor niets een van de vijf meest bezochte attracties van Nederland. Al sinds 1952 verrassen we met onze miniaturen en bieden we interactieve ervaringen aan waarbij bezoekers ook zelf de handen uit de mouwen kunnen steken.

  Dit krijg je!

  • Een salaris vanaf € 15,98 per uur*, dit bedrag is inclusief de uitbetaling van je vakantiegeld en vakantiedagen
  • Een flexibel rooster (je geeft zelf je beschikbaarheid door via een app)
  • Super leuke collega’s en een unieke organisatie
  • Honderdduizenden blije bezoekers
  • Een werkplek dichtbij het strand, zodat je na je werkdag een duik in zee kunt nemen, of als het wat frisser is, lekker kunt uitwaaien
  • 10 vrijkaarten van Madurodam om familie & vrienden blij te maken.

  *dit uurloon ontvang je als je 21 jaar of ouder bent. Ben je jonger? Dan ontvang je het salaris passend bij je leeftijdsschaal.

  Werk met betekenis

  Wist je dat alle opbrengsten van Madurodam naar projecten voor kinderen gaan? Jaarlijks is dit zo’n 600.000 tot 700.000 euro. Madurodam wil kinderen inspireren een goed mens te zijn en hen stimuleren om verbinding te maken met andere, ongeacht leeftijd of achtergrond, om zo Nederland samen mooier te maken.

  Ben jij dit?

  • Energiek, enthousiast en extravert?
  • Je begroet elke gast, alsof het de eerste gast is die je ontmoet die dag
  • Je werkt graag gastgericht
  • Voor elke kleine & grote bezoeker maak je de dag onvergetelijk

  Reageer vandaag nog!

  Weten de gezellige collega’s, het flexibel werk of onze unieke organisatie je te interesseren? Klik dan op onderstaande knop om naar het sollicitatieformulier te gaan. We kijken ernaar uit om zo snel mogelijk contact met je op te nemen!