arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Kinderen leven zich uit in De Hollandse Meesters

De Hollandse Meesters 

Onze nieuwste attractie is geopend!
Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim en klauter dwars door de schilderijen en doe alles wat je niet laten kunt. Ren van de ene verwondering naar de andere. Of kruip door het verborgen klimpad. De Hollandse Meesters is dé plek waar kunst tot leven komt. Dompel jezelf onder in de kleurrijke wereld van Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Johannes Vermeer, Judith Leyster en Rembrandt van Rijn. Een palet aan avonturen wacht op je, dat moet je meemaken!
Indoor ervaring
Geschikt voor jong en oud
Uren speelplezier
Rolstoeltoegankelijk

Een palet aan avonturen wacht op je!

hollandse-meesters-snippet

Wat als we je vertellen dat er een plek is waar kunst tot leven komt. Een plek waar je onbegrensd je gang gaat. Stap door de vortextunnel in de wereld van De Hollandse Meesters: een beleving die je fantasie op hol laat slaan.  

Ren, klim en speel

Ren van de ene verwondering naar de andere. Of kruip door het verborgen klimpad. De Hollandse Meesters is dé plek waar kunst tot leven komt. Dompel jezelf onder in de kleurrijke wereld van Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Johannes Vermeer, Judith Leyster en Rembrandt van Rijn. Een palet aan avonturen wacht op je! 

Leef je uit!

Spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht. Zwier aan de parels van het Meisje met de Parel. Dans tussen de tulpen van Leyster. Verwonder je over hoe de werken van Mondriaan tot leven komen en word onderdeel van De Nachtwacht. Ja, je hoort het goed. We dagen je uit: leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters!