arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Gezin tijdens een uitje naar Madurodam

Ontdek Nederland tijdens de meivakantie!

Een uitje vol plezier met het hele gezin
Deze meivakantie wil je een bezoekje brengen aan het familiepark waar je samen het mooiste van Nederland ontdekt. Madurodam is één en al beleving: een park vol spectaculaire attracties, de tofste doe-dingen en natuurlijk mooie gebouwen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag vol doen, spelen en leren. Kom dus deze meivakantie naar Madurodam en beleef een dag vol plezier met de hele familie. Dat moet je meemaken!
Meisje met haar Madurodam paspoort tijdens de vakantie

Reis met je Madurodam-paspoort tijdens de meivakantie

Met jouw Madurodam-paspoort begint je ontdekkingsreis door Nederland pas écht. Deze meivakantie ontvangt elk kind een eigen paspoortje. Bezoek deze meivakantie zoveel mogelijk bestemmingen en stempel zelf je paspoort! Reis door alle indoor attracties, stroop je handen uit de mouwen bij de doe-dingen en bezoek de leukste miniaturen. Er is zoveel te beleven! Hoeveel activiteiten kun jij op één dag doen?

De hele familie in Madurodam tijdens een uitje in de meivakantie

Lekker op pad met de (klein)kinderen 

In de meivakantie is er bij Madurodam veel te zien, te doen en te beleven voor jong én oud. Een superleuk uitje voor de hele familie! In de lente staat het park schitterend in bloei en geniet je optimaal van al dat moois. Spot jij alle treinen, vliegtuigen, paleizen en de allerkleinste kermis van Nederland? Natuurlijk kun je ook buitenspelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Speelplezier gegarandeerd!

Waterwolf binnenactiviteit tijdens de meivakantie

Regenbuitje? Attracties binnen en buiten 

Niets is zo verschillend als het Nederlandse weer, maar gelukkig is er óók binnen genoeg te doen en te beleven. Handig als het eventjes regent! In de indoor attracties maak je van alles mee. Stap aan boord van The Flying Dutchman en vlieg van de ene verbazing naar de andere. In Nieuw Amsterdam vaar je met het schip De Vergulde Bever naar Nieuw Amsterdam en ontdek je de Nederlandse roots van deze bijzondere stad. Ook leuk om te doen: draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land in de attractie de Waterwolf.

Kind geniet van attracties en activiteiten in Madurodam

Speurtocht 

Probeer deze meivakantie onze nieuwste speurtocht: de speurtocht voor impactmakers! Doe nieuwe kennis op met allerlei weetjes en vragen. Ontdek hoe een klein land grote impact maakt en verzamel alle letters voor het juiste woord om een impactvolle beloning te ontvangen. De speurtochten zijn gratis en ontvang je bij de ticketcontrole. Veel succes!

The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen in de attractie The Flying Dutchman. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit!

 

Op zoek naar een leuke activiteit? Kom naar Madurodam! In de meivakantie is het park dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur*. Er is zoveel te doen in Madurodam. Koop nu je tickets! 

*4 mei zijn we tot 16.00 uur open, die avond vindt de Nationale Kinderherdenking plaats op het voorplein bij Madurodam.

  • madurodam_paspoort
  • madurodam_paspoort
Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd