arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Jongetje en meisje op kanon

Leef je uit tijdens de lente

Neem al je favorieten mee
Deze meivakantie wil je een bezoekje brengen aan het familiepark waar je samen het mooiste van Nederland ontdekt. Madurodam is één en al beleving: een park vol spectaculaire attracties, de tofste doe-dingen en natuurlijk mooie gebouwen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Een dag vol doen, spelen en leren. Kom dus deze meivakantie naar Madurodam en beleef een dag vol plezier met de hele familie. Dat moet je meemaken!
Binnen en buiten
Spelen én leren
Uren speelplezier
Rolstoeltoegankelijk

Binnen en buiten urenlang speelplezier

Ontdek onze nieuwste attractie: De Hollandse Meesters

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim en klauter dwars door de schilderijen en doe alles wat je niet laten kunt. Ren van de ene verwondering naar de andere. Of kruip door het verborgen klimpad. De Hollandse Meesters is dé plek waar kunst tot leven komt. Dompel jezelf onder in de kleurrijke wereld van Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Johannes Vermeer, Judith Leyster en Rembrandt van Rijn. Een palet aan avonturen wacht op je, dat moet je meemaken!

Neem al je favorieten mee!

Neem je beste vrienden, je gezellige familie of je hele buurt mee en geniet samen van de bruisende attracties en prachtige landschappen. Of je nu jouw stad in het klein wilt ontdekken of avontuurlijk wilt spelen in onze speeltuinen, er is voor ieder wat wils. Verzamel je dierbaren en maak onvergetelijke herinneringen bij Madurodam.

Ga nog slimmer naar huis

Het is dé plek voor een fantastisch familie-uitje! Het park staat prachtig in bloei en biedt een schitterend decor om te genieten van de lente. Ontdek de minuscule wereld van treinen, vliegtuigen, statige paleizen en zelfs de kleinste kermis van Nederland. Maar er is meer! Leef je uit in de buitenlucht: zoeef over de speeltuin de Waddenzee met de kabelbaan of verover het gigantische speelschip. Een dag vol avontuur en speelplezier wacht op je!

Regenbuitje? Attracties binnen en buiten 

Niets is zo verschillend als het Nederlandse weer, maar gelukkig is er óók binnen genoeg te doen en te beleven. Handig als het eventjes regent! In de indoor attracties maak je van alles mee. Stap aan boord van The Flying Dutchman en vlieg van de ene verbazing naar de andere. In Nieuw Amsterdam vaar je met het schip De Vergulde Bever naar Nieuw Amsterdam en ontdek je de Nederlandse roots van deze bijzondere stad. Ook leuk om te doen: draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land in de attractie de Waterwolf.

Zet je speurneus op 

Ga mee op een spannend avontuur met onze magische letter-speurtocht! Kinderen van alle leeftijden worden uitgedaagd om op een speelse wijze het park of de buurt te verkennen, waarbij ze op zoek gaan naar verborgen letters. Elke gevonden letter brengt jullie een stap dichter bij het samenstellen van een geheim woord. Zet je speurneus op en laat je leiden door aanwijzingen die je langs bijzondere plekken voeren. Wie weet wat je allemaal ontdekt onderweg! 

Op zoek naar een leuke activiteit? Kom naar Madurodam! In de meivakantie is het park dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur*. Er is zoveel te doen in Madurodam. 

 

Koop je tickets online