arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Actievoorwaarden Belvilla winactie

Leuk dat je meedoet met de Belvilla winactie! Wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnaar! Hieronder vind je de voorwaarden.

Wat kun je winnen:
Een overnachting voor maximaal 4 personen in een unieke, voor deze gelegenheid speciaal gecreëerde torenkamer, gelegen op het familiepark Madurodam. Inclusief diner en de exclusieve park openstelling (vertegenwoordigt een waarde van € 449,-)

Je kunt je aanmelden voor de overnachting van 19 juli tot en met 2 augustus 2021
De winnaar van dit unieke verblijf zal dinsdag 3 augustus 2021 bekend worden gemaakt via een 
e-mailnieuwsbrief en de sociale mediakanalen @madurodam en @belvillavakantiehuizen.
 

 1. Deze winactie wordt aangeboden door Belvilla AG, gevestigd aan de Flurstrasse 55, te 8048 Zurich, Zwitserland. (hierna: ‘Belvilla’) in samenwerking met Madurodam B.V., gevestigd aan het George Maduroplein 1 te 2584RZ 's-Gravenhage, Nederland (hierna ‘Madurodam’). Deze winactie wordt hierna de Winactie genoemd.
 2. Deze actievoorwaarden (hierna: ‘de Voorwaarden’) zijn van toepassing op de Winactie. Door deel te nemen aan deze Winactie ga je akkoord met de Voorwaarden.  
 3. Deelnemer aan de actie is iedereen die zich correct registreert via het winactie formulier. De deelnemer (de persoon die het deelname formulier invult) moet 18 jaar of ouder zijn.
 4. Deelname is vrij van kosten. Je mag per persoon één keer deelnemen. Medewerkers van Madurodam en Belvilla zijn uitgesloten van de Winactie.
 5. De winactie loopt van 19 juli t/m 2 augustus 2021. Deelname aan de winactie na deze periode is niet meer mogelijk.
 6. De Winactie kent 1 prijswinnaar die 3 personen mee mag nemen komende uit 1 'groep' zijnde een gezin, familie of vriendengroep. De prijswinnaar wint 1 overnachting voor maximaal 4 personen in een unieke, voor deze gelegenheid speciaal gecreëerde torenkamer, gelegen op het familiepark Madurodam, inclusief diner en de exclusieve avondopenstelling van het park (vertegenwoordigt een waarde van € 449).
 7. De winnaar wordt gekozen door middel van een onafhankelijke trekking op 3 augustus 2021.
 8. De prijswinnaar wordt bekendgemaakt op 3 augustus 2021 via een e-mailnieuwsbrief en de sociale mediakanalen @madurodam en @belvillavakantiehuizen.
 9. Indien Belvilla en/of Madurodam binnen 2 werkdagen geen contact heeft kunnen leggen met de beoogde prijswinnaar, hebben Belvilla en Madurodam het recht de prijs voor de beoogde winnaar te laten vervallen en een andere winnaar te selecteren.
 10. De overnachting moet plaatsvinden voor 6 september 2021. Een datum wordt in overleg gekozen.
 11. Alle door de deelnemer verstrekte persoonsgegevens worden in overeenstemming met de AVG verwerkt. Meer informatie over hoe Belvilla uw gegevens verwerkt, vindt u in het privacybeleid https://www.belvilla.nl/klantenservice/privacy.
 12. Madurodam en/of Belvilla zijn niet aansprakelijk voor door de deelnemer geleden verlies of schade, die voortvloeit uit of verband houdt met het deelnemen aan de winactie, onderwerp/inhoud van de inzendingen en/of de ter beschikking gestelde prijs.
 13. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of in natura.
 14. Over de uitslag van de Winactie kan niet worden gecorrespondeerd en aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend.
 15. Belvilla en Madurodam behouden zich het recht voor om de Voorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of de Winactie stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen, zonder dat Belvilla en/of Madurodam daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van enige schade is gehouden jegens de deelnemers. De herziene versie zal zo spoedig mogelijk op de internetpagina worden geplaatst, voorzien van een datum.
 16. De prijswinnaar van de Winactie stemt ermee in dat zij eventuele pers te woord zullen staan over het verblijf. Eventueel persbezoek zal maximaal 30 minuten duren.
 17. Vragen of klachten over de Winactie kunnen kenbaar worden gemaakt aan Madurodam via marketing@madurodam.nl onder vermelding van ‘Belvilla winactie'.