arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Donatie aanvragen

Sinds 1952 heeft Madurodam al meer dan 36 miljoen euro weggeven aan goede doelen voor kinderen. Projecten die kinderen inspireren om iets voor een ander te doen. Ben jij bezig met zo’n project in Nederland of het Nederlands gedeelte van het Caribisch gebied? Dan kun je een financiële bijdrage aanvragen bij het Madurodam Kinderfonds.

Kom in aanmerking voor een gift

We zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten die goed zijn voor kinderen in Nederland en het Nederlands gedeelte van het Caribisch gebied. De projecten moeten wel aan een paar voorwaarden voldoen:

  • Het project heeft een positieve uitstraling. We zijn tenslotte een vrolijk park.
  • Het project is een goed doel dat zich richt op kinderen die in Nederland en/of het Nederlandse gedeelte van het Caribisch gebied wonen.
  • De kerndoelgroep voor de grote projecten zijn kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Voor kleine projecten geldt een maximum leeftijd van 18 jaar.

Deadlines aanvragen

Wil je in aanmerking komen voor een financiële bijdrage? Het bestuur van het Madurodam Kinderfonds vergadert vijf keer per schooljaar. Stuur het aanvraagformulier op tijd in voor één van de deadlines:

  • 5 september 2022 t.b.v. vergadering op 23 september 
  • 24 oktober 2022 t.b.v. vergadering op 17 november