arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Donatie aanvragen

Sinds 1952 heeft Madurodam al meer dan 37 miljoen euro weggeven aan goede doelen voor kinderen en jongeren. Projecten die hen inspireren en motiveren om in contact te komen met anderen en iets voor een ander te doen. Ben jij bezig met zo’n project in Nederland of het Nederlands gedeelte van het Caribisch gebied voor deze doelgroep? Dan kun je een financiële bijdrage aanvragen bij het Madurodam Kinderfonds

Kom in aanmerking voor een gift

We zijn altijd op zoek naar (nieuwe) projecten die goed zijn voor kinderen en jongeren in Nederland en het Nederlands gedeelte van het Caribisch gebied. De projecten moeten wel aan een paar voorwaarden voldoen:

  • Het project heeft een positieve uitstraling. We zijn tenslotte een vrolijk park.

  • Het project is een goed doel dat zich richt op kinderen en jongeren die in Nederland en/of het Nederlandse gedeelte van het Caribisch gebied wonen.

  • De doelgroep voor de projecten zijn kinderen tussen de 8 en 18 jaar.

Deadlines aanvragen

Wil je in aanmerking komen voor een financiële bijdrage? Het bestuur van het Madurodam Kinderfonds vergadert vijf keer per schooljaar. Stuur je giftaanvraag op tijd in voor een van de deadlines. Tussen 21 juni 2024 en 19 september 2024 is er geen vergadering.

 

Vergaderdata 2024

Deadline aanleveren giftaanvraag:                                               Vergadering

donderdag 11 januari                                                                        donderdag 1 februari

donderdag 28 maart                                                                         donderdag 18 april

vrijdag 31 mei                                                                                   donderdag 20 juni

vrijdag 30 augustus                                                                          donderdag 19 september

donderdag 31 oktober                                                                      donderdag 21 november