arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Véél meer dan een miniatuurstad

Madurodam vertelt al 65 jaar de verhalen van Nederland. Verhalen over helden en hoogtepunten, over vrijheidsdrang, daadkracht en opstaan voor de ander. Dat is wat het kleine Nederland tot een groot land maakt.

Sinds dag één zijn we meer dan een themapark dat het beste van Nederland laat zien. We zijn opgericht als levende herinnering aan George Maduro, een oorlogsheld uit de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast zijn we een fondsenwerver. We geven onze opbrengsten aan goede doelen voor kinderen die hen inspireren een goed mens te zijn. Want door er als kind op kleine schaal voor mensen in je omgeving te zijn, ben je van grote betekenis voor de samenleving.

We zijn trots op wie we zijn en trots op waar we voor staan. Dit is het verhaal van Madurodam dat we met iedereen willen delen.

 

kind in madurodam