arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Doe mee aan de Madurodam Marathon

Op zondag 7 oktober organiseert Madurodam, na wereldsteden als New York, Amsterdam en Rotterdam, haar eigen stadsmarathon. Een marathon op een manier die bij ons past. Voor en door kinderen, voor iedereen toegankelijk en voor het goede doel, Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind. De Madurodam Marathon is de enige stadsmarathon zonder drempels: ieder kind kan meedoen, ieder kind wint.

Goede doelen voor kinderen

De Madurodam Marathon is één van de evenementen die Madurodam organiseert om kinderen in staat te stellen verbinding te maken met anderen ongeacht leeftijd of achtergrond: alle deelnemers halen geld op voor het goede doel.

Madurodam Kinderfonds laat kinderen ervaren hoe  belangrijk het is om iets voor een ander te doen. We verbinden kinderen met anderen en inspireren ze om Nederland samen mooier te maken. Dit doen we door organisaties en goede doelen te steunen die zich inzetten voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.  Sinds de oprichting is al ruim 34 miljoen euro op deze geschonken. Benieuwd naar het Madurodam Kinderfonds? Hier vind je meer informatie.