arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Architectonische hoogtepunten

De Sint-Janskathedraal in Den Bosch, de Holland-Amerika Lijn in Rotterdam en het Woudagemaal in Lemmer. Stuk voor stuk unieke, architectonische hoogtepunten. In Madurodam vind je ze allemaal!

Leuk voor álle architectuurliefhebbers

Als architectuurliefhebber kun jij je hart ophalen in Madurodam, de plek waar je het beste van Nederland ontdekt. Neem een kijkje bij het vijftiende-eeuwse stadhuis in Gouda, één van de oudste gotische stadhuizen van Nederland. Bij het Rietveld Schröderhuis maak je kennis met hét architectonische hoogtepunt van de kunstbeweging De Stijl. Een beweging die zich kenmerkt door primaire kleuren. En waarom werd één van de eerste veilingen in Nederland op palen gebouwd? Je ontdekt het bij de BroekerVeiling!

  • amsterdam
  • Architectonische hoogtepunten
  • amsterdam
  • Architectonische hoogtepunten
Ontdek de architectonische hoogtepunten van Nederland in Madurodam