arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Actievoorwaarden winactie vakantiefoto

Leuk dat je meedoet met de winactie #GroetenUitMadurodam! Wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnaar! Hieronder vind je de voorwaarden.

Wat kun je winnen:
Tickets voor maximaal 4 personen voor de nieuwe Disney musical Aladdin in het Afas Circustheater in Scheveningen. De tickets vertegenwoordigen een waarde van 380,- euro.

Je kunt meedoen door jouw Madurodam foto te delen via Instagram met #GroetenUitMadurodam of #Madurodam op een openbaar Instagramaccount tijdens de zomervakantie van 10 juli tot en met 5 september 2021
De winnaar van deze toffe prijs zal persoonlijk benaderd worden voor 15 september 2021. Tevens wordt de winnaar bekend gemaakt op het social media kanaal @madurodam.
 

 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: ‘Voorwaarden’) zijn van toepassing op ‘Madurodam vakantiefoto winactie #GroetenUitMadurodam’ (hierna: ‘de winactie’). Door deel te nemen aan deze wedstrijd ga je akkoord met deze Voorwaarden.  
 2. Deze wedstrijd word je aangeboden door Madurodam B.V. (hierna: ‘Madurodam’), gevestigd in Den Haag, KVK 27154032. Adres: George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag
 3. Deelnemer aan de actie is iedereen een openbare foto post van Madurodam met #GroetenUitMadurodam
 4. Deelname is gratis. De deelnemer (de persoon die de foto op zijn sociale mediakanaal heeft gepost moet 18 jaar of ouder zijn. Slechts 1 foto per persoon komt in aanmerking om te winnen,  Per persoon mag je één keer deelnemen. Het is de deelnemer wel toegestaan meerdere foto's te posten. Medewerkers van Madurodam zijn uitgesloten van de actie.
 5. De winactie loopt van 10 juli t/m 5 september 2021. De foto's dienen binnen deze periode gepost te zijn. Deelname aan de winactie na deze periode is niet mogelijk.
 6. De winactie kent maximaal 4 prijswinnaars komende uit 1 'groep' zijnde een gezin, familie of vriendengroep. Zij winnen 4 toegangstickets voor de nieuwe Disney musical Aladdin in het Afas Circustheater Scheveningen.
 7. De prijswinnaars worden bekendgemaakt voor 15 september 2021 via een persoonlijk bericht en via het sociale mediakanaal @madurodam.
  Indien Madurodam binnen 2 werkdagen geen contact heeft kunnen leggen met de beoogde winnaar, heeft Madurodam het recht de prijs voor diegene de beoogde winnaar was te laten vervallen en een andere winnaar te selecteren.
 8. De datum voor het bijwonen van de musical wordt in overleg gekozen. Echter de tickets dienen uiterlijk 31 december 2021 verzilverd te worden, anders vervalt de prijs.
 9. Alle door de deelnemer verstrekte persoonsgegevens worden in overeenstemming met de AVG verwerkt. Persoonsgegevens worden niet aan andere partijen verstrekt.
 10. Madurodam is niet aansprakelijk voor door de deelnemer geleden verlies of schade, die voortvloeit uit of verband houdt met het deelnemen aan de winactie, onderwerp/inhoud van de inzendingen en/of de ter beschikking gestelde prijs.
 11. De prijs is niet overdraagbaar danwel inwisselbaar voor geld of in natura.
 12. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd en aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend.
 13. Madurodam behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen, zonder dat Madurodam daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van enige schade is gehouden jegens de deelnemers. De herziene versie zal zo spoedig mogelijk op de internetpagina worden geplaatst, voorzien van een datum.
 14. Vragen of klachten over deze winactie kunnen kenbaar worden gemaakt aan Madurodam via marketing@madurodam.nl onder vermelding van ‘Vakantiefoto #GroetenUitMadurodam winactie'.