arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Dagje uit in Madurodam

Wil jij een leuk dagje uit? Kom naar Madurodam! Hier ontdek je waar Nederland groot in is. Via indoor attracties, doe-dingen én miniaturen beleef de helden en hoogtepunten van ons kleine land. Ideaal voor een gezellig dagje uit!

Dagje uit voor het hele gezin

Madurodam is een ideaal dagje uit voor het hele gezin. Er is buiten én binnen veel te beleven. In Nieuw Amsterdam stap je aan boord van de Vergulde Bever en ontdek je de Nederlandse roots van New York. Benieuwd naar het verhaal over oorlogsheld George Maduro? Je ontdekt het in Het verhaal van George. Ben jij voetbalfanaat? Bezoek Zo Groot Is Oranje en beleef hoe het Nederlands Elftal in 1988 de internationale kampioenstitel veroverde. Uiteraard kun je daarna een balletje trappen in de spectaculaire skillzone.

Binnen en buiten

Natuurlijk is er ook buiten veel te beleven. Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Ravotten in de speeltuin kan ook. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin. 

7 redenen voor dagje uit in Madurodam

Indoor attracties voor jong en oud
Veel doe-dingen waar je zelf aan de slag kunt
Prachtige miniaturen van Nederlandse hoogtepunten
2 speeltuinen
2 restaurants met voor ieder wat wils
Shop voor de leukste souvenirs
Op 5 minuten afstand van in de Haagse binnenstad én Scheveningen

Combineer je dagje uit

Wil jij je bezoek combineren met een museum of andere attractie in Den Haag? Dat kan! Wij hebben de verschillende combitickets voor je. Zo wordt je dagje uit extra voordelig!

Koop je tickets online en reserveer voor een dag en tijd