arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
We zijn gesloten tot nader order
Madurodam. Moet je meemaken. (Als het weer mag)
Vandaag
Morgen
Alle openingstijden
Winterweken
Winterse activiteiten en taferelen in het park
Geniet van de Winterse sfeer

Dit zeggen onze bezoekers

Wat een geweldige dag voor ons als gezin, de kinderen vonden het erg leuk (4 en 6) en voor ons als ouders ook leuk om eens terug te zijn. Dik 4 uur hebben we ons prima vermaakt. De interactieve attracties zijn ook erg leuk.
Erik Wingens
Afgelopen weekend in Madurodam geweest. Een paar dingen die ik erbij moet vermelden : wij hadden ruim de tijd genomen omdat we ook een reservering bij het omniversum hadden. Hierdoor zijn we in alle "attracties" geweest. Het was echt ongelofelijk leuk leuk.
A. Vergunst
Heel erg informatief. Niet alleen voor kinderen. Ook nog zeer leuke dingen voor kinderen om te doen. Heerlijk dagje uit!
Jan Smulders

Laat je inspireren door onze bezoekers

Een dagje Madurodam door de ogen van de bezoekers. Bekijk de leuke en gezellige foto's van onze gasten en laat je inspireren.
Wil je meer foto's zien?