arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

VONK18

Beleef Nederland in een ander licht
Madurodam laat de vonken ervan afspringen! De unieke lichtshow VONK18 laat je terugblikken op 2018 én vooruitkijken op 2019. Droom samen weg bij de kleine, grote en meest bijzondere momenten van afgelopen jaar en laat je inspireren voor het nieuwe jaar. Mis het niet en bezoek Madurodam in de avond van 27, 28, 29 of 30 december 2018!
Vonk18 banner

VONK18 is een avondvullend programma voor jong en oud. Laat je betoveren door bijzondere lichteffecten, muziek en entertainment. In een indrukwekkende openingsshow komen de bijzondere momenten van 2018 tot leven komen en nemen we een kijkje in het jaar dat voor ons ligt. Een onvergetelijke avond om samen te beleven.

Zo zag je Nederland nog nóóit!

Loop door een verlicht Madurodam en blik samen terug op bekende en minder bekende momenten van het afgelopen jaar. Geniet met familie en vrienden van winterse sferen en warm je op bij de vuurkorven in het park. Laat je inspireren door elkaars wensen voor 2019 en stel jezelf de vraag: welke vonk geef jij door aan heel Nederland?