arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Vacature: Decoratieschilder

Voor ons team Technisch Onderhoud & Nieuwbouw zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Binnen onze organisatie is het team van decoratieschilders verantwoordelijk voor de decoratie en het onderhoud van maquettes, miniaturen en props voor attracties. Denk hierbij aan het schuren, plamuren, spuiten en schilderen. Wat decoreer je dan zoal? Dit varieert van miniaturen zoals gebouwen, auto’s en boten tot onderdelen van attracties en shows op ware grootte. Dit doe je binnen een hecht en ervaren team van ongeveer 10 collega’s binnen de afdeling Technische Operatie. Je rapporteert aan de manager Technisch Onderhoud & Nieuwbouw.

Wie ben jij?

Je bent een schilder/decorateur die zijn vak verstaat. Je herkent de ondergrond, taxeert de staat van onderhoud en ziet in 1 oogopslag wat er nodig is. Je vindt het belangrijk je werk zorgvuldig en precies te doen en weet precies welke materialen goed én nodig zijn. Je werkt daarbij volgens de richtlijnen en veiligheidsnormen waarvan je goed op de hoogte bent. Je bent vriendelijk, vindt het fijn om in een klein team te werken en maakt goed en makkelijk contact met je collega’s.  

Wat neem je mee?

  • Je verstaat je (schilders)vak
  • Je hebt ervaring met verschillende applicatiemethodes; zowel conventioneel als decoratief/experimenteel
  • Je bent vaardig met penseel, kwast, verfspuit – decoratiespuit - airbrush
  • Je hebt brede verfkennis
  • Beeldend vermogen
  • Creatief
  • MBO+ werk en denkniveau met ruime werkervaring, bij voorkeur 10 jaar;
  • In het bezit van VCA certificaat

Wat kun je van ons verwachten?

Je werkt in een unieke, dynamische en gastgerichte maatschappelijke onderneming met enthousiaste en gedreven collega’s. Omdat we als park groeien, is er ook veel ruimte voor groei en jouw persoonlijke ontwikkeling. We horen graag wat jouw ambitie is en hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden (Horeca CAO) en mogelijkheden tot training en ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van de mooie organisatie Madurodam? Stuur dan je motivatiebrief en CV direct naar sollicitatie@madurodam.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met HR,
Franca Roseboom, tel. 070 - 416 24 36 of e-mail sollicitatie@madurodam.nl