arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Vacature: HR medewerker Madurodam

Stage: meewerken bij Marketing & Sales

Madurodam is dé plek waar binnen- en buitenlandse bezoekers ontdekken waar ons kleine land groot in is. Sinds 1952 geeft Madurodam de grote verhalen van Nederland van generatie op generatie door. We kiezen ervoor om deze verhalen op verschillende manieren te vertellen: via maquettes, interacties en door een complete experience waarbij de bezoeker op een complete manier wordt meegenomen door een grote Nederlandse verhalen. Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. De focus van het goede doelenbeleid is het ontdekken en ontwikkelen van talent van kinderen in de basisschoolleeftijd.

Unieke meewerkstage

Je stage bij Madurodam is het beste van twee werelden; online marketing en communicatie.

In deze rol houd jij je bezig met het onderhouden van onze social media kanalen, de website(s) en het contentsysteem voor onze Madurodam app. Daarnaast ondersteun je de afdeling op het gebied van content(productie) en nog veel meer voorkomende werkzaamheden. Je krijgt dus het volledige scala van online en digitale tools mee, en dat bij een A-merk in de Nederlandse markt.

Help jij ons ook mee met campagnes, programmering en de juiste doelgroepen bereiken? We vertrouwen op jouw frisse blik en je werkt mee aan de nieuwe campagne of ondersteunt bij de uitvoering van het PR-plan.

Kortom tijdens deze stageperiode draag jij actief bij aan de totale marketingmix van Madurodam.

Wie ben jij?

  • Jij wilt onze gasten graag een onvergetelijke dag uit bezorgen
  • Jij volgt een HBO-opleiding op een gebied dat aansluit bij deze stageplek
  • Jij houdt van “ons vak”
  • Jij bent resultaatgericht, werkt nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk.
  • Jij maakt makkelijk contact en neemt graag initiatief.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Hele leuke collega’s die jou goed begeleiden (in eerste instantie nog wel grotendeels online)
  • Een prachtige organisatie om (werk)ervaring op te doen
  • Veel ruimte voor jouw eigen inbreng
  • Een stagevergoeding van € 275,- bruto per maand
  • 50% korting op toegangskaarten van parken van de Club van Elf

Interesse?

Deze vacature staat per direct open, en sluit zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben. Dus herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van onze mooie organisatie Madurodam? Stuur dan z.s.m. je motivatiebrief en CV direct naar sollicitatie@madurodam.nl t.a.v. Esther Kuiper.