arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Stage: HBO meewerkstage Corporate Events

Op zoek naar een unieke stage en krijg jij energie van het organiseren van een groots evenement? Ben je vanaf januari 2020 beschikbaar? Dan is een stage bij Madurodam echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Madurodam vindt het erg belangrijk dat kinderen op hun manier en in hun eigen inlevingsvermogen herdenken op 4 mei. Vorig jaar hebben we voor de 3e keer de Nationale Kinderherdenking in Madurodam gehouden. Het was een groot succes. Dit jaar willen we herdenken en vieren, met voor en door kinderen organiseren. Een equivalent van de 4 mei op de Dam, maar dan met kinderen in Madurodam, where else….

Jij hebt een belangrijke rol in de organisatie van dit belangrijke publieks evenement. Je wordt onderdeel van het projectteam en draagt zo bij aan een geweldig indrukwekkende ervaring voor kinderen. Je ondersteunt het projectteam waar nodig en krijgt de ruimte om mee te denken.

Wie zoeken we?

We zoeken een kandidaat die minimaal 5 maanden beschikbaar is vanaf begin 2020, die klantgericht, hands-on, gastvrij is en een warm hart heeft voor het organiseren van evenementen. Iemand die begrijpt dat hospitality een keywoord is voor het succes van een evenement. 

Ben jij dit?

Je volgt een HBO-opleiding zoals Hogere Hotelschool of Event/vrijetijdsmanagement. We zoeken een meewerkstagiair (2e of 3e leerjaar) die veel energie heeft, maar ook veel energie krijgt van deze uitdagingen. Die in staat is om zijn of haar handjes te laten wapperen. Je bent gedreven, een echte regelneef, bent communicatief vaardig, secuur en pro-actief. Ook kun je goed omgaan met het Office-pakket, ben je lekker out-going & gastgericht. Word je hier helemaal warm van? Reageer dan zsm, dan maak jij kans om onze volgende stagiair te worden. Je bent meer dan welkom!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je krijgt veel leerervaring in een zeer dynamische en gastgerichte omgeving.
  • Een enorm leuke & inspirerende werkomgeving met leuke collega’s
  • Een prachtige organisatie om (werk) ervaring op te doen
  • Veel ruimte voor jouw eigen inbreng
  • Een stagevergoeding van € 275,- bruto per maand
  • Een lunchkaart namens Madurodam
  • 50% korting voor andere topattracties in Nederland

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van onze mooie organisatie Madurodam? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@madurodam.nl t.a.v. Franca Roseboom.  Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met HR.

Neem contact op

Monique van Leeuwen
Madurodam
Monique van Leeuwen
HR Assistent
070-416 24 36