arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Stage: meewerkstage Marketing & Sales

Ben je op zoek naar een unieke marketing- en salesstage? Dan ben je bij Madurodam aan het juiste adres! Voor onze afdeling Marketing & Sales zijn wij vanaf juni 2019 op zoek naar energieke & pro-actieve meewerkstagiaires.

Ben je dol op de wereld van Facebook, Instagram en Twitter? Word dan onze nieuwe social media expert. Haal jij dagelijks je inspiratie uit blogs, vlogs en stories? Zet jouw kennis om in een plan om meer social influencers in Madurodam te verwelkomen. Of word de nieuwe “spin in het web” van Madurodam’s mediarelaties. Altijd al willen weten hoe buitenlandse bezoekers hun tijd doorbrengen in Nederland? Leer dan alles over de (online) customer journey van onze buitenlandse focuslanden. Denk jij dat er voor Madurodam nog veel meer te halen is uit de Nederlandse dagattractiemarkt? Duik dan in de wereld van de andere attracties en denk mee waar onze kansen liggen. Kun jij teksten schrijven als de beste? Ga dan aan de slag met de (online) content voor de website. Of vertaal de grote verhalen van Nederland in foto- en videomateriaal en ga aan de slag met onze beeldbank.

Kortom: we hebben mogelijkheden voor 2- 3 stagiaires binnen ons Team met verschillende opdrachten & werkzaamheden. Uiteraard zorgen we ervoor dat je een volledig (breed) beeld krijgt van onze gehele  Marketing & Sales Team.

Wie ben jij?

 • Je bent dol op attractieparken
 • Je wilt onze gasten graag een bijzonder dagje uit bezorgen
 • Je werkt graag samen in een team
 • Je neemt graag initiatief
 • Je maakt de mooiste foto’s en video’s voor social media
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage (vanaf februari 2019)
 • Je hebt WO/HBO werk- en denkniveau (studierichting: Marketing/Communicatie/Digitale Media/Commerciële Economie/Toerisme)
 • Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend (Frans, Duits, Chinees of Hindi een pré)
 • Je beheerst de basis van Photoshop en video editing programma’s

Wat krijg je?

 • Werken bij een topattractie
 • Leuke collega’s
 • Een stagebedrijf mét maatschappelijke impact
 • Veel ruimte voor eigen inbreng
 • Uiteraard ontvang je van ons een stagevergoeding (lunch bij Madurodam inbegrepen)
 • Studiepassen voor andere topattracties in Nederland

Lijkt jou dit leuk?

Wil jij stage lopen op de Marketing & Sales afdeling van Madurodam? Stuur dan een berichtje naar sollicitatie@madurodam.nl om te kijken of er nog een stageplek beschikbaarheid is.

Madurodam
Monique van Leeuwen
HR Assistent
070-416 24 36

Meer weten over Madurodam?

Madurodam is dé plek waar binnen- en buitenlandse bezoekers ontdekken waar ons kleine land groot in is. Sinds 1952 geeft Madurodam de grote verhalen van Nederland van generatie op generatie door. In de vorm van honderden miniaturen, tientallen doe-dingen en inmiddels vier indoor attracties. Deze zomer komt daar bovendien een vijfde indoor attractie bij: de Waterwolf. Een indoor attractie over Nederlands meest indrukwekkende overwinning op het water, de droogmaking van het immense Haarlemmermeer. Ons themapark is met ruim 700.000 bezoekers uit binnen- en buitenland al 65 jaar de grootste publiekstrekker van Den Haag en omgeving. Bovendien staan we op de 22e plaats van de meest populaire dagattracties van Nederland en zijn we lid van de Club van Elf, de vereniging van de grootste dagattracties, dierentuinen en musea van Nederland.

Maar Madurodam is méér dan een themapark over de grote verhalen van Nederland. Jaarlijks schenken we onze opbrengsten aan projecten die kinderen inspireren een goed mens te zijn. En hen stimuleren om verbinding te maken met andere mensen, ongeacht leeftijd of achtergrond, om zo Nederland samen mooier te maken. Want door er als kind ook op kleine schaal voor mensen in je omgeving te zijn, ben je van grote betekenis voor de samenleving. Sinds 1952 keerde Madurodam bijna 34 miljoen euro uit aan goede doelen, jaarlijks tussen de 600.000 en 700.000 euro.

Madurodam is dus al 66 jaar een van de topattracties van Nederland. Maar een topattractie ben je niet zomaar! De afdeling Sales & Marketing is verantwoordelijk voor de commerciële strategie en de positionering van dit bijzondere park. Dagelijks bouwt deze afdeling aan de merkbekendheid van onze attractie in binnen- en buitenland én vertellen ze hier de grote verhalen van Madurodam aan consumenten en (travel en ticket)partners wereldwijd. Hier bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert Madurodam de multimediacampagnes, parkactivaties, communicatiemiddelen voor in en om het park. En natuurlijk onze online kanalen. En dat allemaal met als doel om zoveel mogelijk bezoekers een onvergetelijk dagje uit te bezorgen.