arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars
Vacature: HR medewerker Madurodam

Vacature: Medewerker Algemene Dienst

Om al onze bezoekers een geweldige dag uit te bezorgen en een 100% gastgerichte beleving te geven, vinden we het ongelofelijk belangrijk dat ons park er mooi en schoon bij ligt. Hier ga jij een belangrijke bijdrage aan leveren.

Voor ons team Guest & Parkservice zijn we per direct op zoek naar een medewerker Algemene Dienst.

Jouw werkzaamheden zullen in- en rondom het park plaatsvinden en bestaan uit dagdagelijkse rondes waarbij je onder andere zwerfvuil opruimt, prullenbakken leegt, spinnenwebben weghaalt, algen uit het water verwijderd en onze speeltuin schoon maakt.

Natuurlijk ben je daarbij zichtbaar voor de gast en dus ook benaderbaar voor vragen. Je bent dan ook representatief, vriendelijk en kunt gasten goed in het Nederlands en Engels verder helpen. Ook heb je een oog voor detail en geef je het door als je ziet dat iets niet meer heel is. Gezien het seizoenskarakter van ons park werk je wisselende uren (3 uur- 8 uur per dag doordeweeks, weekenden, vakanties & feestdagen). Je bent voornamelijk buiten aan het werk (als het regent en als de zon schijnt) en bent altijd actief bezig.

Wat vinden we verder nog belangrijk?

  • Je kunt goed zelfstandig werken, volgens vastgestelde richtlijnen
  • Je bent vriendelijk voor onze gasten
  • Je hebt oog voor detail
  • Je bent van nature een harde werker
  • Het geeft je plezier als het park er mooi bij ligt
  • Je werkt ordelijk en netjes

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een unieke, dynamische en gastgerichte maatschappelijke onderneming met enthousiaste en gedreven collega’s. Een werkomgeving waarin we proberen het elke dag het een beetje beter te doen voor onze gasten en waar ruimte is voor goede ideeën. Je wordt onderdeel van het team Guest & Park Service. Naast de algemene dienst, bestaat dit team uit gastheren- en vrouwen, die werkzaam zijn zowel bij de kassa als in het park bij de attracties en tevens uit Technisch Servicemedewerkers.  We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden (Horeca CAO) en mogelijkheden tot training en ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van de mooie organisatie Madurodam? Dan ontvangen we graag jouw reactie. Je kunt je motivatie en cv sturen naar sollicitatie@madurodam.nl t.a.v. Franca Roseboom. Mocht je vooraf vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen via 070-4162436.
De sluitingsdatum voor deze vacature is vrijdag 1 november 2019.

 

franca
Madurodam
Franca Roseboom
HR Business Partner
070-4162436