arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Vacature: HR medewerker Madurodam

Manager Guest & Park Service

Als manager Guest & Park Service ben je eindverantwoordelijk voor het team dat onze gasten dag in dag uit een geweldige dag uit bezorgd, zowel bij binnenkomst als bij alle attracties in het park. Je hebt een duidelijke visie op gastbeleving en vanuit jouw professionaliteit ben je in staat om in een veranderend park, sturing en richting te geven aan dit team en concrete resultaten te behalen. Je rapporteert in deze functie aan de directeur Operatie.

Wat ga je precies doen?

Als direct leidinggevende van de Supervisors en indirect 30-60 medewerkers, heb je een voorbeeldrol en ben je elke dag bezig om collega’s te coachen en inspireren. Van nature ben je ondernemend en een bruggenbouwer en je bent ervaren in het ontwikkelen van een team en individuele medewerkers. Voor interne afdelingen ben je het aanspreekpunt, zoals bijvoorbeeld voor team Marketing & Sales, Finance en de Technische Operatie. Je bent regelmatig teamlid van Madurodam brede projecten, zoals bijvoorbeeld bij de Nationale Kinderherdenking of de Madurodam Marathon en houdt dan ook van veel afwisseling in je werk. Door jouw dagelijkse aanwezigheid en zichtbaarheid in het park weet je precies hoe het gaat het in het park en inspireer- en disciplineer je jouw team om onze bezoekers een 100% gastgerichte en veilige beleving te geven. Je voert de plannings- en ontwikkelgesprekken met het vaste team en je begeleidt en coacht ze waar dat nodig is.

Wie ben jij?

Jij bent hands-on, energiek, ondernemend, enthousiast en hebt een open en positieve houding naar gasten en jouw team. Je geeft ruimte voor ontwikkeling en initiatieven en zoekt altijd de verbinding met het team op. Je hebt een duidelijke visie. Jij bent in staat om verandering binnen teams teweeg te brengen. Met de groei van het park staat er veel verandering op de agenda en daarom is het belangrijk dat je in staat bent om een team van A naar B te kunnen brengen en daar ook ervaring in mee te brengen. Je bent dan ook pro-actief, daadkrachtig, energiek en in staat om resultaten te realiseren. Ook ben je flexibel en in staat om veel zaken tegelijk aan te kunnen, zowel beleidsmatig als operationeel. Daarnaast heb jij geen 9-17 mentaliteit en ben je bereid om in de weekenden en op feestdagen te werken.

Wat breng je mee?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld Hoge Hotelschool)
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in leidinggeven, bij voorkeur binnen een hospitality-omgeving
  • Goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk van de Nederlandse en Engelse Taal (liefst meertalig)

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een unieke, dynamische en gastgerichte maatschappelijke onderneming met enthousiaste en gedreven collega’s. Een werkomgeving waarin we proberen het elke dag het een beetje beter te doen voor onze gasten en waar ruimte is voor goede ideeën. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden (Horeca CAO) en mogelijkheden tot training en ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van de mooie organisatie Madurodam? Dan ontvangen we graag jouw reactie. Je kunt je motivatie en CV sturen naar sollicitatie@madurodam.nl t.a.v. Franca Roseboom. Mocht je vooraf vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen via 070-4162436.

franca
Madurodam
Franca Roseboom
HR manager
070-4162436