arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Gepubliceerd op 30 september 2022

Vacature: International Salesmanager

Madurodam is al jaren een inspiratiebron voor jong en oud. Het familiepark is dé plek waar binnen- en buitenlandse bezoekers ontdekken waar ons kleine land groot in is, middels miniaturen, spellen, digitale toevoegingen, en de laatste jaren ook via unieke, vernieuwende attracties.
Madurodam werd in 1952 geopend, met als doel om inkomsten te generen voor goede doelen. Tot op de dag van vandaag schenkt Madurodam haar opbrengsten aan projecten die kinderen met anderen doen en elkaar verbindt.

Voor ons Madurodam team zoeken wij voor 38 uur per week een ervaren

International Salesmanager

Wat ga je doen?

Als Salesmanager International ben je verantwoordelijk voor het genereren van bezoekers uit het buitenland. Je stelt een sales -en marketing strategie vast met daarin heldere doelstellingen per land, account, en kanaal. En van daaruit ga je de markt bewerken. De markt bestaat enerzijds uit groepsreizigers waarvan de contacten via reis- en vervoerbedrijven verlopen en anderzijds individuele reizigers die vooral via communicatie en online platformen bereikt worden. Om je doelen te bereiken werk je nauw samen met je collega’s van het Marketing & Sales team op het gebied van communicatie en online.

Je bouwt relaties met bestaande en nieuwe regionale en internationale partners en creert sales kansen via online kanalen. Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en ontwikkelt in samenwerking met het team vernieuwende proposities en promotiematerialen. Je rapporteert aan de Manager Marketing & Sales, die je tevens voorziet van periodieke salesrapportages en voortgangsanalyses.

Deelname aan netwerkbijeenkomsten, workshops, evenementen, meerdaagse beurzen, het geven van presentaties en het bezoeken van nieuwe en bestaande relaties is onderdeel van de functie.

Jouw profiel

Jij brengt saleservaring en -expertise mee. Het salesproces beheers je van begin tot eind volledig. Je hebt bij voorkeur een achtergrond in het vrijetijdsdomein waarbij ervaring met inkomend toerisme een belangrijke pré is. Ook een relevant netwerk is een pré. Je hebt kennis van online marketing en weet dit te in te zetten tbv voor sales.

Je weet de markt goed te analyseren en van daaruit duidelijk aan te geven welke stappen gezet moeten worden om tot resultaat te komen. Je beschikt over goede relationele en communicatieve vaardigheden en een goede antenne voor actuele ontwikkelingen en veranderingen waarop snel en wendbaar kan worden ingespeeld. Je bent in staat in de hectiek van elke dag overzicht te bewaren en acties op te volgen. Je hebt een positief karakter, bent oplossingsgericht en je kunt goed omgaan met verschillende persoonlijkheden en culturen. Gastgerichtheid en betrouwbaarheid zijn eigenschappen die jou kenmerken.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO-opleiding afgerond;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Sales en/of Accountmanager, bij voorkeur in de (inter)nationale reisindustrie
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en bij voorkeur beheers je ook de Duitse taal of andere talen
  • Je bent bereid om meerdere keren per jaar te reizen.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een unieke en gastgerichte organisatie met enthousiaste en gedreven collega’s. Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid en kunt jouw week in overleg flexibel inrichten. Je kunt dan ook zowel op kantoor- als thuiswerken. Je werkt veel samen met andere afdelingen, binnen een professionele, informele en gezellige sfeer. We bieden je een goed salaris, personeelskorting en een pensioenregeling via Pensioen Horeca en Catering. Daarnaast hebben we mogelijkheden voor training en ontwikkeling. Uiteraard heb je altijd gratis toegang tot het park, samen met jouw eventuele partner en gezin. Omdat we lid zijn van de Club van Elf heb je daarnaast korting tot geselecteerde parken en musea.

Interesse of vragen?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van de mooie organisatie Madurodam? Stuur dan je motivatiebrief en CV direct naar sollicitatie@madurodam.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met HR, Franca Roseboom, telefoon 070 - 416 24 36 of e-mail sollicitatie@madurodam.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet nodig.

franca
Madurodam
Franca Roseboom
HR manager
070-4162436