arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Vacature: HR medewerker Madurodam

Vacature: HR Medewerker

(32 uur per week)
Binnen ons team HR hebben we een leuke vacature. We zijn zoek naar een energieke, proactieve en nauwkeurige collega.

Team HR is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en processen rondom de in- door- en uitstroom van alle medewerkers. Inclusief seizoenskrachten zijn dat ongeveer 180 medewerkers op jaarbasis. Samen met de Manager HR geef je uitvoering aan het HR-beleid. De omvang van de organisatie en afdeling maakt dat je van begin tot eind bij een groot aantal gevarieerde werkzaamheden bent betrokken. Jouw verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat de HR-backoffice goed en strak georganiseerd is. Alle HR onderdelen komen bij je langs: van werving & selectie, opleiding- en ontwikkeling, systeemvragen, verzuim, salarismutaties, arbeidsovereenkomsten, HR brede organisatieprojecten, tot het organiseren van leuke medewerkers evenementen. Je beantwoordt dagelijks vragen van medewerkers en bent dan ook een fijne collega in de omgang en goed benader- en bereikbaar en draagt bij aan de onderlinge verbinding van onze medewerkers binnen onze organisatie.

Wat ga je precies doen?

Ons personeelssysteem Exact Synergy (Globe) vormt de basis van jouw werkzaamheden, in dit systeem verwerk je alle informatie die voorbij komt bij de in- door- en uitstroom van medewerkers, zoals het in- en uitdienst melden van medewerkers. Ook maak je brieven en contracten en houd je actief signaleringen bij ten behoeve van personele aangelegenheden. Je verwerkt diverse mutaties zoals bijvoorbeeld salarismutaties, verzuimmeldingen en je genereert met regelmaat personeel- en stuurinformatie. Je bent gericht op het verbeteren van processen en zet je in om het optimale uit de Exact systemen te halen.

Jaarlijkse werven we in de periode maart t/m september zo’n 80 seizoenskrachten. Jij vervult een centrale rol in de organisatie dit proces. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat onze wervingscampagne een succes wordt, dat contracten goed én op tijd klaar zijn, alle teams voldoende kandidaten spreken en je helpt mee aan het organiseren van hele leuke introductieavonden en evenementen die het Plezier van werken bij Madurodam bevorderen, zoals o.a. de jaarlijkse kerstborrel, het nieuwjaarsontbijt en seizoensfeesten. Van nature ben je hartelijk en dus zorg je voor een warm welkom voor elke nieuwe collega.

Binnen onze organisatie hebben we een groot aantal stageplaatsen beschikbaar. Jij onderhoudt de contacten met scholen en studenten en zorgt ervoor dat onze jaarlijkse stageplaatsen worden gevuld met leuke & goede studenten.

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met maatschappelijk ondernemen en onze ontstaans- en bestaansreden “goed voor kinderen”
 • Je bent een leuke collega om mee samen te werken
 • Je werkt precies en nauwkeurig
 • Je bent pro-actief en bent altijd bezig het werk elke keer een beetje beter te doen
 • Je hebt het talent om de diversiteit aan werk van begin tot eind goed te organiseren
 • Kwaliteit leveren en je werk netjes afronden, is jouw natuurlijke behoefte
 • Je bent goed in het werken met personeels- en computersystemen
 • Je bent praktisch ingesteld en kijkt van nature of een proces effectiever/efficiënter kan worden ingericht.
 • Je bent dienstverlenend en vindt het leuk om zowel met inhoud, als met mensen om te gaan
 • Je bent oprecht en integer en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie
 • Je vindt het leuk om samen te werken in een klein team
 • Je bent flexibel en hebt een hoog werktempo

Wat breng je mee:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een HR opleiding afgerond.
 • Je hebt ervaring in het werken op een HR afdeling en hebt (basis) kennis van de HR processen
 • Kennis en ervaring met personeelssysteem Exact Synergy/Globe is een pré

Wat kun je van ons verwachten?

Je werkt in een unieke, dynamische en gastgerichte maatschappelijke onderneming met enthousiaste en gedreven collega’s. Omdat we als park groeien, is er ook veel ruimte voor groei in jouw functie. We horen graag wat jouw ambitie is en hoe we jouw talent het beste kunnen inzetten. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden (Horeca CAO) en mogelijkheden tot training en ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je onderdeel zijn van de mooie organisatie Madurodam? Stuur dan je motivatiebrief en CV direct naar sollicitatie@madurodam.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met HR,
Franca Roseboom, tel. 070 - 416 24 36 of e-mail sollicitatie@madurodam.nl

franca
Madurodam
Franca Roseboom
HR manager
070-4162436